סלט או תוספת צבעונית ומשביעה למנה עיקרית - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 בצלים
  • 1 אריזה של פטריות צמד איטלקי שמפיניון + בייבי פורטבלה
  • אפונת שלג – מתכון שעדיף להכין בחודשי מרץ אפריל בהם אפונת שלג ניתנת להשגה
  • בצל סגול
  • מלח,לימון , שמן זית

הוראות הכנה

  1. מטגנים בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, ושמפיניון פרוסות, מתבלים ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  2. חולטים תרמילי אפונת שלג ואפונה עדינה קפואה כ-5 דקות
  3. פורסים בצל סגול לסירות דקות ומערבבים כל הרכיבים ביחד.
  4. מתבלים במלח, מיץ לימון או ליים ושמן זית.

מתכונים דומים

  • כדורי פירה ממולאים בשר ופטריות מושלמים

  • חומוס אבוקדו - שף נועם כרמון The vegan mexican chef

  • טאקו מכסיקאני - שף נועם כרמון The vegan mexican chef

  • ספרינג רולס ירקות - מעטפות דפי אורז - חגית גורן, בלה רודניק

  • קישואים ממולאים בגבינת עיזים ופטריות - חגית גורן, בלה רודניק

  • לכל המתכונים