רביולי ( מתאים גם לפסטה רגילה) עם פטריות יער - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 חבילת רביולי פסטה ריקו או אחרת במילוי שאוהבים
  • 1 צמד איטלקי פטריות פורטבלה ושמפיניון
  • פרחי ארטישוק משומרים בצנצנת
  • חופן עלי תרד
  • 1 שמנת לבישול
  • מלח – פלפל  גרוס לפי הטעם
  • 4-5 עלי בזיליקום טריים
  • 1-2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

  1. מקפיצים במחבת לוהטת פטריות מסלסלה אחת עם 2 שיני שום כתושות.
  2. מוסיפים פרחי ארטישוק משומרים מצנצנת ,חופן עלי תרד.
  3. מערבבים יחד עם 250 מ"ל שמנת לבישול ומבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
  4. מבשלים רביולי מוכן לפי הוראות היצרן ומערבבים יחד עם הרוטב. מגישים עם פרמזן מגורר ובזיליקום.
  5. ניתן לעשות גרסה ללא שמנת, על בסיס שמן זית

מתכונים דומים

  • מחבת פטריות וירוקים - ‎⁨שנהב בנימין

  • לזניית פטריות חגיגית

  • פטריות ממולאות עם כרישה וערמונים מקורמלים - ‎⁨שנהב בנימין

  • אורז ומוקפץ פטריות - עטרה ז׳ורנו

  • צ׳יפס גבינה ופטריות שמפיניון פריכות ומעולות

  • לכל המתכונים