טאקו (טבעוני) במילוי פטריות - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 15 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 אריזה טאקו מכסיקאני מוכן
  • צמד איטלקי של מרינה
  • 1 אריזת עגבניות שרי
  • 1 אריזה פלפל טינקר בל ננסי
  • 1 אבוקדו חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול
  • 1 אריזה כוסברה
  • 2 פלפל ירוק חריף – או פחות לפי הטעם
  • מיץ של 1 לימון סחוט ( יש מעדיפים 2 לימונים )

הוראות הכנה

  1. קונים אריזה עם טאקו מקסיקני
  2. מקפיצים פטריות שמפיניון ופורטבלה מאריזת צמד אחת עם שום כתוש לפי הטעם כמה דקות.
  3. מכינים סלט של עגבניות שרי חתוכות, פלפלים צבעוניים, קוביות אבוקדו, בצל סגול, המון כוסברה ופרוסות דקות של פלפל ירוק חריף. מערבבים יחד עם רוטב של מיץ לימון, שמן זית, מלח ומעט סוכר.
  4. מוסיפים את הפטריות וממלאים את הטאקוס בתערובת הסלט.
  5. מעולה ליד בירה אן בארוחות חברים כמנה קלילה, צבעונית ומשביעה

מתכונים דומים

  • פטריות פורטבלה צלויות עם מוצרלה

  • פוקאצ'ה פטריות מתכון של ענבר בוסקילה מנבחרת הבשלנים של ישראלי קיטשן

  • סטייק פורטבלה על האש

  • סלט עדשים שחורות עם קוביות בטטה ופטריות צרובות ברוטב מייפל וצ'ילי

  • פרגיות בכרישה ופטריות על אורז לבן - הדס ומעין לפידות

  • לכל המתכונים