מצרכים
- 1 אריזה של בצק מוכן לפיצה – או הכינו של בצק פיצה מוכר ואהוב עליכם
- אפשר גם 2 פיתות פרוסת לעיגולים
- 1 אריזה של פטריות שמפיניון מרינה
- 1 בצל חתוך לפרוסות עגולות
- קטשופ אהוב או רוטב לפיצה מוכן
- גבינה צהובה מגוררת או קשקשל פרוסות , מוצרלה
- 2-3 עלי רוקט בהגשה
הוראות הכנה
- קונים בצק פיצה להכנה מהירה או משתמשים בפיתות חצויות לשני עגולים .
- מחממים תנור ל-220 מעלות
- מטגנים במחבת סירות דקות של בצל ופטריות פרוסות
- מורחים את הבצק ברוטב פיצה קנוי או קטשופ בשכבה דקה. מפזרים גבינה צהובה/קשקבל/מוצרלה מגוררת ואופים בתנור כ-10 דקות.
- מוצאים מהתנור ומיד מפזרים פטריות שמפיניון ופורטבלה בינוניות פרוסות דק עם בצל ופרמזן מגורד בפומפייה דקה
- אפשר לפזר עלי רוקט או בזיליקום לפני ההגשה