פיצה מהירה, קצת אחרת, ברבע שעה - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 15 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 אריזה של בצק מוכן לפיצה – או הכינו של בצק פיצה מוכר ואהוב עליכם
  • אפשר גם 2 פיתות פרוסת לעיגולים
  • 1 אריזה של פטריות שמפיניון מרינה
  • 1 בצל חתוך לפרוסות עגולות
  • קטשופ אהוב או רוטב לפיצה מוכן
  • גבינה צהובה מגוררת או קשקשל פרוסות , מוצרלה
  • 2-3 עלי רוקט בהגשה

הוראות הכנה

  1. קונים בצק פיצה להכנה מהירה או משתמשים בפיתות חצויות לשני עגולים .
  2. מחממים תנור ל-220 מעלות
  3. מטגנים במחבת סירות דקות של בצל ופטריות פרוסות
  4. מורחים את הבצק ברוטב פיצה קנוי או קטשופ בשכבה דקה. מפזרים גבינה צהובה/קשקבל/מוצרלה מגוררת ואופים בתנור כ-10 דקות.
  5. מוצאים מהתנור ומיד מפזרים פטריות שמפיניון ופורטבלה בינוניות פרוסות דק עם בצל ופרמזן מגורד בפומפייה דקה
  6. אפשר לפזר עלי רוקט או בזיליקום לפני ההגשה

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • מאפינס אישיים של מעקוד פטריות, מוגשים על מגש עם עשבי תיבול בצד

    מיני-מעקוד פטריות אישיים – פתרון טעים וקליל לכל שעה ביום

  • לכל המתכונים