פטריות בייבי פורטובלו במילוי ריקוטה

time-cook
הכנה - 5 דק'
כולל 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 20 פטריות בייבי פורטובלו -יש להוריד את הרגל ולקצוץ אותה אל תוך המילוי
  • 100 גרם ריקוטה
  • 15 גרם פרמז‘נו ראג‘ו מגורר
  • 10 גרם קמח
  • 1 חלמון ביצה
  • מלח ופלפל לבן לפי הטעם
  • פרמז‘ן מגורר לפיזור

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה, ממלאים
  2. את הפטריות ומפזרים את הפרמז‘ן מלמעלה.
  3. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 15- דקות

מתכונים דומים

  • כדורי פירה ממולאים בשר ופטריות מושלמים

  • ראמן עמוס פטריות ועוף @meatcurator

  • נזיד בשר ופטריות @meatcurator

  • מרק פטריות ולוקשים טבעוני @meatcurator

  • חומוס אבוקדו - שף נועם כרמון The vegan mexican chef

  • לכל המתכונים