סטייק פורטבלה על האש

time-cook
הכנה - 5 דק'
כולל 35 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 6 פטריות פורטבלה גדולות
  • 1 שן שום קצוצה
  • מעט שמן זית
  • רוטב טריאקי
  • ענף דק של טימין/קורנית
  • מעט פלפל שאטה גרוס (פלפל אדום יבש חריף)
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה מורחים היטב את הפטריות ומשרים במרינדה לחצי שעה.
  2. מניחים על רשת המנגל וצולים את הפטריות כ 4-3- דקות מכל צד עד להשחמה.
  3. מניחים בצלחת ומוסיפים מעל סלט עלי רוקט.
  4. קצוצים עם שקדים קלויים ועגבניות שרי חצויות מתובל בשמן זית לימון ומלח.

מתכונים דומים

  • מחבת פטריות וירוקים - ‎⁨שנהב בנימין

  • לזניית פטריות חגיגית

  • פטריות ממולאות עם כרישה וערמונים מקורמלים - ‎⁨שנהב בנימין

  • אורז ומוקפץ פטריות - עטרה ז׳ורנו

  • צ׳יפס גבינה ופטריות שמפיניון פריכות ומעולות

  • לכל המתכונים