שיפודי פטריות על האש או על הפלנצ'ה

time-cook
הכנה - 5 דק'
כולל 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 אריזה "צמד חמד" של מרינה-פטריות שמפיניון.
  • שיפודי עץ
  • 1 פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 פלפל צהוב חתוך לקוביות
  • עגבניות שרי
  • 2 שיני שום כתוש
  • שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • מלח גס
  • ענף דק של רוזמרין

הוראות הכנה

  1. מערבבים את החומרים ללא הפטריות ועגבניות השרי בקערה.
  2. טובלים את הפטריות ומשרים ל- 15 דקות.
  3. משפדים את הפלפלים, הפטריות ועגבניות השרי על השיפודים.
  4. צולים על אש בינונית עד שהפטריה מזהיבה או משחימה.

מתכונים דומים

  • מגש פינוקים עם בורקס פטריות - דניאל וגנר

  • סלט שרופים

  • פיצה פורטובלו - הדס ומעין לפידות

  • מוקפץ סיני טבעוני עם אורז - דניאל וגנר

  • פטריות פורטבלה במילוי תרד מוקרם עם פירורי לחם בניחוח שום ופרמזן

  • לכל המתכונים