פטריות פורטבלה צלויות עם מוצרלה

time-cook
הכנה - 10 דק'
כולל 30 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 4 יחידות פטריות פורטבלו קטומות רגל
  • רוטב איטלקי לסלט
  • 1 ביצה
  • 1 שן שום קצוצה
  • מלח ופלפל שחור לטעם
  • 200 גרם עלי תרד טריים קצוצים
  • 1 בצל קצוץ מטוגן ומיובש
  • 1/4 כוס אגוזי מלך או צנובר או קשיו קצוצים וקלויים
  • 1/4 כוס גבינה בולגרית קשה מפוררת
  • 1/4 כוס גבינת מוצרלה או קשקבל

הוראות הכנה

  1. אפייה ב – 175 מעלות
  2. למרוח את הפטריות ברוטב האיטלקי לסלט ולצלות 12 דקות, לאחר הצלייה לנקז את הנוזלים שהצטברו בתוך הפטרייה
  3. לטרוף את הביצה עם השום מלח ופלפל בקערה
  4. להוסיף את התרד והאגוזים ואת הגבינות יחד עם 4 כפות של פירורי לחם מתובלים עד לקבלת תערובת אחידה
  5. לחלק את התערובת ולמלא כל פטרייה
  6. לאפות 10 דקות עד שהגבינות משחימות

מתכונים דומים

  • מחבת פטריות וירוקים - ‎⁨שנהב בנימין

  • סלט לאב פטריות - מתכון של נדב גלר מנבחרת ישראלי קיטשן

  • פטריות ממולאות עם כרישה וערמונים מקורמלים - ‎⁨שנהב בנימין

  • אורז ומוקפץ פטריות - עטרה ז׳ורנו

  • חומוס עם פטריות מוקפצות - עטרה ז׳ורנו

  • לכל המתכונים