מגש פינוקים עם בורקס פטריות - דניאל וגנר

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • חבילת דפי פילו
  • חבילת פטריות שמפניון
  • 1 בצל לבן
  • מעט שמן זית
  • קצח לקישוט

הוראות הכנה

  1. מפשירים בצק פילו לפי הוראות היצרן
  2. מטגנים בצל במשך כרבע שעה עד שהוא מקבל צבע שקוף (מוסיפים שלוק של מים כל כמה דקות תוך כדי, בשביל שהוא לא ישרף) ומוסיפים את הפטריות. מקפיצים מספר דקות ומקררים
  3. מניחים דף פילו, מברישים אותו בשמן זית ומעליו עוד דף. חותכים לרצועות עבות
  4. שמים בקצה כל רצועה 2 כפות של המילוי וסוגרים כמו בסרטון
  5. אופים על 200 מעלות עד להזהבה
  6. מגישים עם רסק עגבניות, סחוג וסלט קצוץ

מתכונים דומים

  • מאפינס אישיים של מעקוד פטריות, מוגשים על מגש עם עשבי תיבול בצד

    מיני-מעקוד פטריות אישיים – פתרון טעים וקליל לכל שעה ביום

  • פוקאצ'ה אפויה עם פטריות פורטובלו ושימאג'י, שום קלוי ורוזמרין

    פוקאצ'ה פטריות פורטובלו ושימאג'י – לחם אחד, כל הטעמים של היער

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • מתכון בורקס במילוי פרטיות

    בורקס במילוי פטריות

  • בורקס פטריות זהובים על מגש – מתכון משפחתי קל וטעים

    בורקס פטריות – פטנט משפחתי קל להכנה

  • לכל המתכונים