מגש פינוקים עם בורקס פטריות - דניאל וגנר

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • חבילת דפי פילו
  • חבילת פטריות שמפניון
  • 1 בצל לבן
  • מעט שמן זית
  • קצח לקישוט

הוראות הכנה

  1. מפשירים בצק פילו לפי הוראות היצרן
  2. מטגנים בצל במשך כרבע שעה עד שהוא מקבל צבע שקוף (מוסיפים שלוק של מים כל כמה דקות תוך כדי, בשביל שהוא לא ישרף) ומוסיפים את הפטריות. מקפיצים מספר דקות ומקררים
  3. מניחים דף פילו, מברישים אותו בשמן זית ומעליו עוד דף. חותכים לרצועות עבות
  4. שמים בקצה כל רצועה 2 כפות של המילוי וסוגרים כמו בסרטון
  5. אופים על 200 מעלות עד להזהבה
  6. מגישים עם רסק עגבניות, סחוג וסלט קצוץ

מתכונים דומים

  • באגט סרוולד איטלקי ותאנים - חגית גורן ונועה קרליק

  • ג'בטה קורנדביף וממרח של תמרה - חגית גורן ונועה קרליק

  • קרואסון צ'דר ונקטרינות מקורמלות - חגית גורן ונועה קרליק

  • כריך קורנדביף ופסטו של תמרה - חגית גורן ונועה קרליק

  • כריכים חלומיים של מרינה - כריך בייגל מפנק של גבינת שמנת וסלמון מעושן

  • לכל המתכונים