שיפודי יקטורי סלמון פטריות ובאק צ׳ו (כרוב סיני) - גלית בר

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל שעה ו20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • למשרה של הסלמון : 2 נתחים של סלמון
  • חצי כפית צילי חריף
  • חצי כפית ג’ינג’ר
  • חצי כפית שון קצוץ
  • כף מירין
  • כף סויה מתוקה
  • כף סויה בהירה
  • חצי כפית שמן שומשום
  • כף דבש
  • כף חומץ אורז

הוראות הכנה

  1. מערבבים הכל היטב עם חתיכות הסלמון ומשרים לפחות שעה במקרר.
  2. לוקחים שיפודי יקטורי משפדים סלמון,כרוב סיני וכמובן פטריות מושלמות של מרינה
  3. וצולים במחבת פסים כמה דקות מכל צד.
  4. כמובן שלא זורקים את הרוטב ושופכים על כל השיפודים במחבת.
  5. נותנים לזה עוד כמה דקות על אש גבוהה
  6. מוציאים לצלחת מפזרים שומשום ועירית וזה חלום

 

אפשר לאכול ככה או עם אורז לבן ופשוט!!

מתכונים דומים

  • לזניה עם פטריות ורוטב בשמל

  • באן במילוי פטריות מלך היער

  • נודלס אטריות אודון עם פטריות

  • בטטה ממולאת בפטריות - מתכון טעים וטבעוני - STAVIS

  • סלק ממולא בבורגול - מתכון בריא וטעים

  • לכל המתכונים