שיפודי יקטורי סלמון פטריות ובאק צ׳ו (כרוב סיני) - גלית בר

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל שעה ו20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • למשרה של הסלמון : 2 נתחים של סלמון
  • חצי כפית צילי חריף
  • חצי כפית ג’ינג’ר
  • חצי כפית שון קצוץ
  • כף מירין
  • כף סויה מתוקה
  • כף סויה בהירה
  • חצי כפית שמן שומשום
  • כף דבש
  • כף חומץ אורז

הוראות הכנה

  1. מערבבים הכל היטב עם חתיכות הסלמון ומשרים לפחות שעה במקרר.
  2. לוקחים שיפודי יקטורי משפדים סלמון,כרוב סיני וכמובן פטריות מושלמות של מרינה
  3. וצולים במחבת פסים כמה דקות מכל צד.
  4. כמובן שלא זורקים את הרוטב ושופכים על כל השיפודים במחבת.
  5. נותנים לזה עוד כמה דקות על אש גבוהה
  6. מוציאים לצלחת מפזרים שומשום ועירית וזה חלום

 

אפשר לאכול ככה או עם אורז לבן ופשוט!!

מתכונים דומים

  • מחבת פטריות וירוקים - ‎⁨שנהב בנימין

  • לזניית פטריות חגיגית

  • פטריות ממולאות עם כרישה וערמונים מקורמלים - ‎⁨שנהב בנימין

  • אורז ומוקפץ פטריות - עטרה ז׳ורנו

  • צ׳יפס גבינה ופטריות שמפיניון פריכות ומעולות

  • לכל המתכונים