טוסט צרפתי עם פטריות במחבת - גלית בר

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • לחם קסטן או בריוש לפי טעמכם
  • 1 אריזה של פטריות צמד מרינה שמפיניון או צמד איטלקי
  • המון מוצרלה לפי הטעם
  • חמאה צרפתית
  • ענף טימין של מרינה
  • מלח, פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הפטריות עם חמאה,טימין מלח ופלפל.
  2. לוקחים לחם קסטן או בריוש מורחים חמאה משני הצדדים מוסיפים את הפטריות הטעימות המתובלות המון מוצרלה וטימין וסוגרים.
  3. שמים במחבת מעט חמאה וצורבים את הטוסט משני הצדדים שיהיה צבע סקסי ושחום.
  4. חותכים וזוללליםםםםם הכי צרפתי והכי טעים שיש

מתכונים דומים

  • מחבת פטריות וירוקים - ‎⁨שנהב בנימין

  • פטריות ממולאות עם כרישה וערמונים מקורמלים - ‎⁨שנהב בנימין

  • צ׳יפס גבינה ופטריות שמפיניון פריכות ומעולות

  • סיגר פטריות וערמונים STAVIS@

  • סלט כרוב ופטריות חמות עם פקאן, שומשום וחמוציות - אושרית אברגיל

  • לכל המתכונים