עגבניות ממולאות בעשבי תיבול

time-cook
הכנה - 15 דק'
כולל 35 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 אריזת בזיליקום של מרינה קצוץ
  • 50 גרם אגוזי מלך או פקאן קצוצים
  • 100 גרם שיבולת שועל
  • מלח גרוס
  • פלפל גרוס
  • 100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
  • 4 עגבניות בגודל בינוני

הוראות הכנה

  1. מערבבים את הבזיליקום, אגוזי המלך ושיבולת השועל ביחד
  2. מוסיפים את המלח, הפלפל והגבינה הבולגרית ומערבבים שוב
  3. חותכים את החלק העליון של העגבניה ובעזרת כפית מוציאים את תכולתה.
  4. ממלאים את העגבניה בתערובת שהוכנה
  5. אופים בחום של 180 מעלות כ 20- דקות

מתכונים דומים

  • שיפודי יקטורי סלמון פטריות ובאק צ׳ו (כרוב סיני) - גלית בר

  • מאפה פטריות מוקרם בטחינה יוגורט - הדס ומעין לפידות

  • דלעת ערמונים במילוי פטריות, גבינת עיזים, צנוברים, עשבי תיבול - בלה רודניק וחגית גורן

  • תבשיל אורז ופטריות

  • טאקו (טבעוני) במילוי פטריות - בלה רודניק וחגית גורן

  • לכל המתכונים