עגבניות ממולאות בעשבי תיבול

time-cook
הכנה - 15 דק'
כולל 35 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 אריזת בזיליקום של מרינה קצוץ
  • 50 גרם אגוזי מלך או פקאן קצוצים
  • 100 גרם שיבולת שועל
  • מלח גרוס
  • פלפל גרוס
  • 100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
  • 4 עגבניות בגודל בינוני

הוראות הכנה

  1. מערבבים את הבזיליקום, אגוזי המלך ושיבולת השועל ביחד
  2. מוסיפים את המלח, הפלפל והגבינה הבולגרית ומערבבים שוב
  3. חותכים את החלק העליון של העגבניה ובעזרת כפית מוציאים את תכולתה.
  4. ממלאים את העגבניה בתערובת שהוכנה
  5. אופים בחום של 180 מעלות כ 20- דקות

מתכונים דומים

  • מחבת פטריות וירוקים - ‎⁨שנהב בנימין

  • לזניית פטריות חגיגית

  • פטריות ממולאות עם כרישה וערמונים מקורמלים - ‎⁨שנהב בנימין

  • אורז ומוקפץ פטריות - עטרה ז׳ורנו

  • צ׳יפס גבינה ופטריות שמפיניון פריכות ומעולות

  • לכל המתכונים