פרגיות ממולאות באורז עם המון ירוקים ופטריות - גלית בר

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 50 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • אורז לבן /יסמין חצי בישול מוכן
  • ירוקים (כוסברה,פטרוזליה,שמיר,נענע) הכל קצוץ מכל דבר חופן יפה.
  • סלסלה ענקית של פטריות שמפיניון מטוגנות
  • מעט סלרי גבעולים קצוץ
  • מעט שום כתוש/קצוץ
  • תיבול: מלח,פלפל,כמון,בהרט או ראסלחנות.
  • מעט שמן זית.

הוראות הכנה

  1. לוקחים פרגית נקייה מעצמות ומוכנה למילוי וממלאים לפי הסרטון(לוקחים קערה מניחים את הפרגית ממלאים והופכים את הקערה שיצא מושלם)
  2. מכינים רוטב : 2 כפות סויה כהה
    2כפות סויה בהירה
    מעט רכז רימונים
    נגיעה טריאקי מערבבים היטב
  3. וחצי קילו פרגיות נקיות מוכנות למילוי (אפשר עם עור ואפשר בלי)
  4. לוקחים מגש או מחבת שמתאימים לתנור מניחים את הפרגיות הממולאות
  5. האורז שנשאר שמים מסביב
  6. מוסיפים את הרוטב על הפרגיות
  7. מפזרים בצאלאלי שאלוט מסביב
  8. מוסיפים עוד קצת שמן זית
  9. אופים בתנור על 180 מעלות עד שהעוף מוכן

 

ואמאלהההה אתם הולכים להנות בטירוףףף
יש לזה טעם של בחש (האורז הבוכרי)

מתכונים דומים

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • פטריות שמפיניון ממולאות בבשר טחון

    פטריות ממולאות בבשר טחון – מתכון קל לאירוח מנצח

  • לכל המתכונים