פרגיות ממולאות באורז עם המון ירוקים ופטריות - גלית בר

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 50 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • אורז לבן /יסמין חצי בישול מוכן
  • ירוקים (כוסברה,פטרוזליה,שמיר,נענע) הכל קצוץ מכל דבר חופן יפה.
  • סלסלה ענקית של פטריות שמפיניון מטוגנות
  • מעט סלרי גבעולים קצוץ
  • מעט שום כתוש/קצוץ
  • תיבול: מלח,פלפל,כמון,בהרט או ראסלחנות.
  • מעט שמן זית.

הוראות הכנה

  1. לוקחים פרגית נקייה מעצמות ומוכנה למילוי וממלאים לפי הסרטון(לוקחים קערה מניחים את הפרגית ממלאים והופכים את הקערה שיצא מושלם)
  2. מכינים רוטב : 2 כפות סויה כהה
    2כפות סויה בהירה
    מעט רכז רימונים
    נגיעה טריאקי מערבבים היטב
  3. וחצי קילו פרגיות נקיות מוכנות למילוי (אפשר עם עור ואפשר בלי)
  4. לוקחים מגש או מחבת שמתאימים לתנור מניחים את הפרגיות הממולאות
  5. האורז שנשאר שמים מסביב
  6. מוסיפים את הרוטב על הפרגיות
  7. מפזרים בצאלאלי שאלוט מסביב
  8. מוסיפים עוד קצת שמן זית
  9. אופים בתנור על 180 מעלות עד שהעוף מוכן

 

ואמאלהההה אתם הולכים להנות בטירוףףף
יש לזה טעם של בחש (האורז הבוכרי)

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פסטה פפרדלה ברוטב שמנת פטריות חלומי

  • פסטה שמנת פטריות הכי קלה וטעימה - estybarr@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות