סלט קיסר ראפ
מצרכים
לרוטב:
- 1 חלמון
- 1 כף חרדל דיג’ון
- 2 פילטים של אנשובי
- מלח
- 2 כפות מיץ לימון
- כף חומץ
- רבע כוס פרמז’ן מגורדת
- 5-6 כפות שמן צמחי
לראפ
- חבילת חסה סלנובה של מרינה פטריות
- חבילת חסה לאליק של מרינה פטריות
- חזה עוף צרוב עם מלח פלפל
- טבעות בצל סגול
- אפשר להוסיף שרי, מלפפון, קרוטונים, כל מה שתרצו.
הוראות הכנה
- במד ליטר עמוק מכניסים את כל המצרכים של הרוטב קיסר וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת רוטב סמיך. אם יוצא סמיך מידי אפשר לדלל עם מעט מים.
- מניחים חתיכה של ניילון נצמד על משטח העבודה שלנו ופורסים עלים של חסה סלנובה ממש כמו משטח אחד גדול.
- מניחים במרכז לאורך את המילוי ומגלגלים בזהירות ממש כמו בסרטון.
- חותכים לחצי ושופכים עוד רוטב מלמעלה כי אין דבר כזה יותר מידי רוטב… איך אוכלים? כל פעם מורידים טיפה את הניילון למטה ונותנים ביס!