סלט קיסר ראפ

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

לרוטב:

  • 1 חלמון
  • 1 כף חרדל דיג’ון
  • 2 פילטים של אנשובי
  • מלח
  • 2 כפות מיץ לימון
  • כף חומץ
  • רבע כוס פרמז’ן מגורדת
  • 5-6 כפות שמן צמחי

לראפ

  • חבילת חסה סלנובה של מרינה פטריות
  • חבילת חסה לאליק של מרינה פטריות
  • חזה עוף צרוב עם מלח פלפל
  • טבעות בצל סגול
  • אפשר להוסיף שרי, מלפפון, קרוטונים, כל מה שתרצו.
  •  

הוראות הכנה

  1. במד ליטר עמוק מכניסים את כל המצרכים של הרוטב קיסר וטוחנים עם בלנדר מוט עד לקבלת רוטב סמיך. אם יוצא סמיך מידי אפשר לדלל עם מעט מים.
  2. מניחים חתיכה של ניילון נצמד על משטח העבודה שלנו ופורסים עלים של חסה סלנובה ממש כמו משטח אחד גדול.
  3. מניחים במרכז לאורך את המילוי ומגלגלים בזהירות ממש כמו בסרטון.
  4. חותכים לחצי ושופכים עוד רוטב מלמעלה כי אין דבר כזה יותר מידי רוטב… איך אוכלים? כל פעם מורידים טיפה את הניילון למטה ונותנים ביס!

מתכונים דומים

  • בורקס שכבות עם פטריות וגבינת עזים - עדן תורג’מן מנבחרת israeli_kitchen

  • פטריות ממולאות בתערובת גבינה

  • ברוסקטת פטריות וערמונים - סתיו סעדון

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • לכל המתכונים