פטריות ממולאות בתערובת גבינה

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

למילוי:

  • 2 חבילות פטריות שמפניון\פורטובלו של מרינה פטריות
  • חבילת גבינת שמנת
  • מלח פלפל לפי הטעם
  • מעט פפריקה, אבקת שום ואגוז מוסקט
  • כפית דבש
  • 4 כפות גבינת מוצרלה מגורדת
  • 2 כפות גבינת פטה מגורדת
  • חופן עלי טימין

 

לבלילה:

  • כוס קמח
  • ביצה
  • בערך רבע כוס מים (אם צריך תוסיפו עוד, זה צריך לצאת דליל)
  • רבע כפית פפריקה מעושנת
  • חצי כפית מלח
  • פירורי לחם לטיגון

  1. מוציאים לפטריות את ה”רגל” שלהן ומניחים בצד.
  2.  בקערה מערבבים את כל המצרכים של המילוי וממלאים בכל פטרייה כף מהמילוי.
  3. מערבבים את כל המצרכים של הבלילה בקערה גדולה עד לתערובת סמיכה אבל נוזלית ללא גושים.
  4. טובלים כל פטריה בבלילה ומצפים בפירורי לחם. מחממים סיר עם שמן רותח לטיגון ומטגנים 3-4 דקות.

מתכונים דומים

  • בורקס שכבות עם פטריות וגבינת עזים - עדן תורג’מן מנבחרת israeli_kitchen

  • סלט קיסר ראפ

  • כנאפה פטריות וגבינות - סתיו סעדון

  • ברוסקטת פטריות וערמונים - סתיו סעדון

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • לכל המתכונים