פטריות ממולאות בתערובת גבינה
מצרכים
למילוי:
- 2 חבילות פטריות שמפניון\פורטובלו של מרינה פטריות
- חבילת גבינת שמנת
- מלח פלפל לפי הטעם
- מעט פפריקה, אבקת שום ואגוז מוסקט
- כפית דבש
- 4 כפות גבינת מוצרלה מגורדת
- 2 כפות גבינת פטה מגורדת
- חופן עלי טימין
לבלילה:
- כוס קמח
- ביצה
- בערך רבע כוס מים (אם צריך תוסיפו עוד, זה צריך לצאת דליל)
- רבע כפית פפריקה מעושנת
- חצי כפית מלח
- פירורי לחם לטיגון
- מוציאים לפטריות את ה”רגל” שלהן ומניחים בצד.
- בקערה מערבבים את כל המצרכים של המילוי וממלאים בכל פטרייה כף מהמילוי.
- מערבבים את כל המצרכים של הבלילה בקערה גדולה עד לתערובת סמיכה אבל נוזלית ללא גושים.
- טובלים כל פטריה בבלילה ומצפים בפירורי לחם. מחממים סיר עם שמן רותח לטיגון ומטגנים 3-4 דקות.