סיגר פטריות וערמונים STAVIS@

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
6 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 7 עלי סיגר
  • 2 בצל קצוץ
  • 2 סלסלות פטריות שמפיניון של מרינה
  • 3 פטריות פורטובלו גדולות של מרינה
  • 1 שקית ערמונים בוואקום קצוצים
  • חופן עלי בזיליקום קצוצים
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1.5 כפית שום גבישי
  • להדבקת עלי הסיגר – 2 כפות קמח מהולות בכוס מים
  • להגשה – טחינה גולמית וסילאן

הוראות הכנה

  1. מטגנים את הבצל עד להזהבה.
  2. טוחנים את כל הפטריות דקדק ומוסיפים אל הבצל המטוגן יחד עם הערמונים, הבזיליקום והתבלינים.
  3. מערבבים הכל ומבשלים תוך ערבוב מידי פעם במשך כ-5 דקות או עד שכל הנוזלים מתאדים. חשוב לא להשאיר נוזלים אחרת עלה הסיגר יקרע.
  4. מניחים עלה סיגר אחד על השיש, בקצה מניחים כף גדושה מהמילוי ומגלגלים. בשליש האחרון של עלה הסיגר מורחים מה “דבק” של הקמח עם המים וסוגרים.
  5. מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה של כל הסיגרים.
  6. מגישים בזילוף של טחינה גולמית וסילאן.

מתכונים דומים

  • מרינה פטריות - אגרול ממולא בירקות וטופו

    אגרול קריספי ממולא בטופו עם רוטב אסייתי מושלם - בשיתוף עם foody_israel

  • מרינה פטריות - מתכון רולים מדפי אורז עם טופו

    רולים מדפי אורז עם טופו, ירקות ורוטב חמאת בוטנים – טבעוני, קל ומרשים - בשיתוף עם foody_israel

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • מאפינס אישיים של מעקוד פטריות, מוגשים על מגש עם עשבי תיבול בצד

    מיני-מעקוד פטריות אישיים – פתרון טעים וקליל לכל שעה ביום

  • לכל המתכונים