קישואים ממולאים בגבינת עיזים ופטריות - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 8 קישואים בינוניים חצויים ומרוקנים
  • 1 בצל קצוץ דק
  • סלסלה של פטריות פורטבלו קטנות, שמפיניון ופטריות יער
  • גליל גבינת עיזים
  • ⅓ כוס שמן
  • 150ג' גבינת פרמזן, קשקבל או אמנטל מגוררת
  • 2/3 כוס פרורי לחם
  • מלח, פלפל לפי הטעם

 

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות. שמן זית.
  2. מטגנים חצאי קישואים פרוסים לאורך כ-3 דקות מכל צד.
  3. מוצאים לנייר מגבת ומפזרים מעט פרורי לחם לתוך סירות הקישואים
  4. מסדרים כסירות על נייר אפיה על התבנית התנור
  5. מטגנים במחבת בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, שמפיניון, שימג'י קצוצות, ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  6. ממלאים את הסירות בתערובת הפטריות, חתיכות של גבינת עיזים ופרמזן מגורר ומעט פרורי לחם למעלה.
  7. אופים רבע שעה או עד שהגבינה ניתחת ומשחימה קלות.
  8. מפזרים פטרוזיליה/זעתר/בזיליקום קצוצים לפני ההגשה.

מתכונים דומים

  • חומוס אבוקדו - שף נועם כרמון The vegan mexican chef

  • סירות פילו במילוי פיטריות, כרישה ותרד עם גבינות - מעיין בן אבו - ישראלי קיטשן

  • טאקו מכסיקאני - שף נועם כרמון The vegan mexican chef

  • ספרינג רולס ירקות - מעטפות דפי אורז - חגית גורן, בלה רודניק

  • מסבחה חומוס ירוק עם פטריות מוקפצות ועשבי תיבול - חגית גורן, בלה רודניק 

  • לכל המתכונים