טאקו מכסיקאני - שף נועם כרמון The vegan mexican chef

time-cook
הכנה - 15 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פטריות פורטבלו שמנות צלויות במחבת פסים
  • חסה מטורפת
  • ירקות טריים
  • אבוקדו ופלפלים חריפים כבושים

 

הוראות הכנה

  1. צולים על מחבת פסים לוהטת את הפורטבלו השמנמנות של מרינה עם קצת שמן זית, משני הצדדים עד שהן עסיסיות ומגירות נוזלים ומניח אותן רגע בצד לנוח.
  2. שמים קרש כמה עלים של חסה לאליק, פרוסות עגבניה, בצל סגול, אבוקדו ושיפקה כבושים שהיו לי במקרר
  3. קוצצים הכל גס על הסכין, מוסיפים קצת מלח וחרדל חלק
  4. מוסיפים גם את הפטריות הצלויות וקוצצים גם אותן גס ומערבבים הכל יחד
  5. את כל הסלט הצבעוני הזה אני מעמיסים על שתי טורטיות תירס
  6. את הסלט הצבעוני שמים על שתי טורטיות תירס (אפשר להשתמש בטורטיות חיטה)
  7. אפשר להוסיף קצת רוטב מנגו חריף

מתכונים דומים

  • פטריות ממולאות עם כרישה וערמונים מקורמלים - ‎⁨שנהב בנימין

  • אורז ומוקפץ פטריות - עטרה ז׳ורנו

  • חומוס עם פטריות מוקפצות - עטרה ז׳ורנו

  • צ׳יפס גבינה ופטריות שמפיניון פריכות ומעולות

  • שום קונפי זה משהו שבתכלס ההכנה שלו לוקחת רגע וחצי בדיוק

  • לכל המתכונים