בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד
time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

לבלילת הבלינצ׳ס:

  • 4 ביצים
  • 2 ורבע כוסות קמח
  • 2 כפות שמן
  • חצי כפית מלח
  • 2.5 כוסות מים

 

למילוי:

  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל
  • פטריות פורטבלו של מרינה
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כוסברה יבשה

הוראות הכנה

  1. בקערה נטרוף ביצים ומים. ננפה לתוך הקערה את הקמח ונוסיף מלח ושמן. נמשיך לטרוף עד לקבלת בלילה אחידה.
  2. נעביר את הבלילה במסננת אל תוך קערה כדי שלא יהיו לנו גושים בכלל. נחמם היטב מחבת בלינצ׳ס ונמרח בה מעט שמן. ניצוק מהבלילה
  3. נזיז את המחבת מצד לצד כך שהבלינצ׳ס יתפרש על המחבת כולה. נדאג שהבלינצ׳ס יהיה כמה שיותר דק! לא צריך להפוך, נטגן מצד אחד ונוציא לצלחת.
  4. נחתוך את הפטריות והבצל, נחמם מעט שמן במחבת ונוסיף את הבצל. נוסיף תבלינים, שום כתוש ואת הפטריות. נטגן עד שהן משנות את הגוון ונוסיף את הבשר.
  5. נפורר את הבשר במחבת עד שהוא משנה את הגוון ועד שכל הנוזלים מצטמצמים. נצנן את המילוי.
  6. במשטח העבודה נניח בלינצ׳ס ומעליו מילוי. נגלגל ונסגור. נחמם רבע כוס שמן במחבת ונטגן את הבלינצ׳ס משני הצדדים. אפשר גם לרסס בשמן ולאפות בתנור על 200 מעלות במשך 20-25 דקות. רצוי להפוך.
  7. ניתן להכין לפני ולחמם בתנור לפני ההגשה.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות