בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד
time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

לבלילת הבלינצ׳ס:

  • 4 ביצים
  • 2 ורבע כוסות קמח
  • 2 כפות שמן
  • חצי כפית מלח
  • 2.5 כוסות מים

 

למילוי:

  • חצי קילו בשר טחון
  • בצל
  • פטריות פורטבלו של מרינה
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית כוסברה יבשה

הוראות הכנה

  1. בקערה נטרוף ביצים ומים. ננפה לתוך הקערה את הקמח ונוסיף מלח ושמן. נמשיך לטרוף עד לקבלת בלילה אחידה.
  2. נעביר את הבלילה במסננת אל תוך קערה כדי שלא יהיו לנו גושים בכלל. נחמם היטב מחבת בלינצ׳ס ונמרח בה מעט שמן. ניצוק מהבלילה
  3. נזיז את המחבת מצד לצד כך שהבלינצ׳ס יתפרש על המחבת כולה. נדאג שהבלינצ׳ס יהיה כמה שיותר דק! לא צריך להפוך, נטגן מצד אחד ונוציא לצלחת.
  4. נחתוך את הפטריות והבצל, נחמם מעט שמן במחבת ונוסיף את הבצל. נוסיף תבלינים, שום כתוש ואת הפטריות. נטגן עד שהן משנות את הגוון ונוסיף את הבשר.
  5. נפורר את הבשר במחבת עד שהוא משנה את הגוון ועד שכל הנוזלים מצטמצמים. נצנן את המילוי.
  6. במשטח העבודה נניח בלינצ׳ס ומעליו מילוי. נגלגל ונסגור. נחמם רבע כוס שמן במחבת ונטגן את הבלינצ׳ס משני הצדדים. אפשר גם לרסס בשמן ולאפות בתנור על 200 מעלות במשך 20-25 דקות. רצוי להפוך.
  7. ניתן להכין לפני ולחמם בתנור לפני ההגשה.

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • פטריות שמפיניון ממולאות בבשר טחון

    פטריות ממולאות בבשר טחון – מתכון קל לאירוח מנצח

  • לכל המתכונים