סיגרים במילוי פטריות ובשר

מצרכים
ל – 15 סיגרים מכל סוג:
- 6 פטריות פורטובלו גדולות של מרינה
- חבילת פטריות שמפיניון של מרינה
- 400 גרם בשר טחון (%30 שומן)
- 3 שיני שום
- שמן זית
- 2 כף כורכום
- 2 כף כמון
- 2 כף פפריקה
- 2 כף מלח
- 2 כף פלפל שחור
- 30 דפי פילו
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
- טחינה
- 1 ליטר שמן לטיגון
הוראות הכנה
- טוחנים כמה שניות במעבד מזון את פטריות השמפיניון, פטריות הפורטובלו, והשום.
- צורבים את הבשר במחבת לוהטת עם שמן זית.
- מוסיפים כף אחת של: מלח, פלפל, פפריקה, כמון, וכורכום.
- כשהבשר מוכן מכבים את האש ומערבבים עם מחצית מתערובת הפטריות. שמים בצד שיתקרר.
- את המחצית השנייה נערבב עם כף אחת של: מלח, פלפל, פפריקה, כמון, וכורכום.
לוקחים עלה פילו ומקפלים בשתיים. - מניחים בתחילת העלה כמה כפות מהמלית, מקפלים מעליה את הקצוות, ומגלגלים סיגרים.
- עושים זאת עם מלית הבשר ופטריות, וגם עם מלית הפטריות בלבד עד שמסיימים לגלגל את כולם.
- מחממים שמן טיגון בסיר ל 170 מעלות.
- מטגנים את כל הסיגרים כמה דקות כל צד.
- מגישים עם טחינה עם פטרוזיליה קצוצה