סיגרים במילוי פטריות ובשר

סיגרים במילוי פטריות ובשר
time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
6 servings
כמות מנות

מצרכים

ל – 15 סיגרים מכל סוג:

  • 6 פטריות פורטובלו גדולות של מרינה
  • חבילת פטריות שמפיניון של מרינה
  •  400 גרם בשר טחון (%30 שומן)
  • 3 שיני שום
  • שמן זית
  • 2 כף כורכום
  • 2 כף כמון
  • 2 כף פפריקה
  • 2 כף מלח
  • 2 כף פלפל שחור
  • 30 דפי פילו
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • טחינה
  • 1 ליטר שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. טוחנים כמה שניות במעבד מזון את פטריות השמפיניון, פטריות הפורטובלו, והשום.
  2. צורבים את הבשר במחבת לוהטת עם שמן זית.
  3. מוסיפים כף אחת של: מלח, פלפל, פפריקה, כמון, וכורכום.
  4. כשהבשר מוכן מכבים את האש ומערבבים עם מחצית מתערובת הפטריות. שמים בצד שיתקרר.
  5. את המחצית השנייה נערבב עם כף אחת של: מלח, פלפל, פפריקה, כמון, וכורכום.
    לוקחים עלה פילו ומקפלים בשתיים.
  6. מניחים בתחילת העלה כמה כפות מהמלית, מקפלים מעליה את הקצוות, ומגלגלים סיגרים.
  7. עושים זאת עם מלית הבשר ופטריות, וגם עם מלית הפטריות בלבד עד שמסיימים לגלגל את כולם.
  8. מחממים שמן טיגון בסיר ל 170 מעלות.
  9. מטגנים את כל הסיגרים כמה דקות כל צד.
  10. מגישים עם טחינה עם פטרוזיליה קצוצה

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות