סיגרים במילוי פטריות ובשר

סיגרים במילוי פטריות ובשר
time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
6 servings
כמות מנות

מצרכים

ל – 15 סיגרים מכל סוג:

  • 6 פטריות פורטובלו גדולות של מרינה
  • חבילת פטריות שמפיניון של מרינה
  •  400 גרם בשר טחון (%30 שומן)
  • 3 שיני שום
  • שמן זית
  • 2 כף כורכום
  • 2 כף כמון
  • 2 כף פפריקה
  • 2 כף מלח
  • 2 כף פלפל שחור
  • 30 דפי פילו
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • טחינה
  • 1 ליטר שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. טוחנים כמה שניות במעבד מזון את פטריות השמפיניון, פטריות הפורטובלו, והשום.
  2. צורבים את הבשר במחבת לוהטת עם שמן זית.
  3. מוסיפים כף אחת של: מלח, פלפל, פפריקה, כמון, וכורכום.
  4. כשהבשר מוכן מכבים את האש ומערבבים עם מחצית מתערובת הפטריות. שמים בצד שיתקרר.
  5. את המחצית השנייה נערבב עם כף אחת של: מלח, פלפל, פפריקה, כמון, וכורכום.
    לוקחים עלה פילו ומקפלים בשתיים.
  6. מניחים בתחילת העלה כמה כפות מהמלית, מקפלים מעליה את הקצוות, ומגלגלים סיגרים.
  7. עושים זאת עם מלית הבשר ופטריות, וגם עם מלית הפטריות בלבד עד שמסיימים לגלגל את כולם.
  8. מחממים שמן טיגון בסיר ל 170 מעלות.
  9. מטגנים את כל הסיגרים כמה דקות כל צד.
  10. מגישים עם טחינה עם פטרוזיליה קצוצה

מתכונים דומים

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • פטריות שמפיניון ממולאות בבשר טחון

    פטריות ממולאות בבשר טחון – מתכון קל לאירוח מנצח

  • לכל המתכונים