פטריות ממולאות בשר - מתכוון של מיטל יוסופוב מנבחרת ישראלי קיטשן

פטריות ממולאות בשר
time-cook
difficulty
רמת קושי - קל
servings
כמות מנות

מצרכים

  • סלסילת פטריות של מרינה

 

מילוי:

  • רבע בשר טחון
  • חצי גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • כף כוסברה
  • כפית פלפל, כפית מלח, כפית כמון, כפית בהרט,
  • כפית כורכום, כפית פפריקה, כף שמן זית.

הוראות הכנה

  1. מנקים את הפטריות כמו בסרטון
  2. מערבים כל המצרחים של מילוי וממלאים את הפטריות
  3. טובלים בביצה ואז בפירורי לחם מטגנים כ-3 דקות מכל צד

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות