פטריות ממולאות בשר - מתכוון של מיטל יוסופוב מנבחרת ישראלי קיטשן

פטריות ממולאות בשר
time-cook
difficulty
רמת קושי - קל
servings
כמות מנות

מצרכים

  • סלסילת פטריות של מרינה

 

מילוי:

  • רבע בשר טחון
  • חצי גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • כף כוסברה
  • כפית פלפל, כפית מלח, כפית כמון, כפית בהרט,
  • כפית כורכום, כפית פפריקה, כף שמן זית.

הוראות הכנה

  1. מנקים את הפטריות כמו בסרטון
  2. מערבים כל המצרחים של מילוי וממלאים את הפטריות
  3. טובלים בביצה ואז בפירורי לחם מטגנים כ-3 דקות מכל צד

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • לכל המתכונים