פטריות ממולאות בשר - מתכוון של מיטל יוסופוב מנבחרת ישראלי קיטשן

פטריות ממולאות בשר
time-cook
difficulty
רמת קושי - קל
servings
כמות מנות

מצרכים

  • סלסילת פטריות של מרינה

 

מילוי:

  • רבע בשר טחון
  • חצי גמבה אדומה חתוכה לקוביות
  • כף כוסברה
  • כפית פלפל, כפית מלח, כפית כמון, כפית בהרט,
  • כפית כורכום, כפית פפריקה, כף שמן זית.

הוראות הכנה

  1. מנקים את הפטריות כמו בסרטון
  2. מערבים כל המצרחים של מילוי וממלאים את הפטריות
  3. טובלים בביצה ואז בפירורי לחם מטגנים כ-3 דקות מכל צד

מתכונים דומים

  • מרינה פטריות - אגרול ממולא בירקות וטופו

    אגרול קריספי ממולא בטופו עם רוטב אסייתי מושלם - בשיתוף עם foody_israel

  • מרינה פטריות - מתכון רולים מדפי אורז עם טופו

    רולים מדפי אורז עם טופו, ירקות ורוטב חמאת בוטנים – טבעוני, קל ומרשים - בשיתוף עם foody_israel

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • לכל המתכונים