שבלול לזניה בשרית ופטריות - מתכון של נטלי טל מנבחרת @israeli_kitchen
מצרכים
- מבחר פטריות מרינה: פטריות שימג׳י , פטריות מלך היער
- בצל לבן קצוץ
- בשר טחון
- בצק לזניה
- שמן זית
הוראות הכנה
1. מטגנים בצל, מוסיפים פטריות חתוכות ומטגנים עד השחמה.
2. מוסיפים בשר טחון, מתבלים וממשיחים לטגן עד שבשר כמעט מוכן.
3. ממלים בצק לזניה בתערובת הבשר עם הפטריות.
4. מסדרים את המאפה בצורת שבלול כך שלא יהיה מרווח.
5. מברישים בשמן מעל ואופים בתנור.