שבלול לזניה בשרית ופטריות - מתכון של נטלי טל מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
8 servings
כמות מנות

מצרכים

  • מבחר פטריות מרינה: פטריות שימג׳י , פטריות מלך היער
  • בצל לבן קצוץ
  • בשר טחון
  • בצק לזניה
  • שמן זית

הוראות הכנה

1. מטגנים בצל, מוסיפים פטריות חתוכות ומטגנים עד השחמה.
2. מוסיפים בשר טחון, מתבלים וממשיחים לטגן עד שבשר כמעט מוכן.
3. ממלים בצק לזניה בתערובת הבשר עם הפטריות.
4. מסדרים את המאפה בצורת שבלול כך שלא יהיה מרווח.
5. מברישים בשמן מעל ואופים בתנור.

מתכונים דומים

  • מיני-קישים בתבנית קאפקייס - מתכון של בתיה חורי מנבחרת ‪‪@israeli_kitchen‬‬

  • חלה ללא גלוטן במילוי 3 טעמים שונים - מתכון של עידן נעמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • עוגת גזר זאת ה-עוגה - erez_shaul@

  • ⁨ברד פודינג מלוח - מתכון של אור גוטמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • חלות עגולות ממולאות בבשר ובפטריות - מתכון של אור גוטמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות