לחם-רוגלך שום נתלש - מתכון של עדן תורג׳מן מנבחרת @israeli_kitchen

לחם-רוגלך שום נתלש
time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
5 servings
כמות מנות

מצרכים

לבצק:

  • 700 גרם קמח לחם
  • 14 גרם מלח
  • 10 גרם שמרים יבשים או 21 גרם שמרים טריים
  • 85 גרם סוכר
  • 280 גרם מים
  • 55 גרם שמן זית
  • ביצה L אחת

ממרח שום:

  • 200 גרם חמאה רכה
  • 4 שיני שום מרינה
  • צרור עירית
  • נטחן במעבד מזון/ בלנדר מוט על לקבלת מרקם רך ואחיד.נניח בצד.

מתבל שום:

  • 8 שיני שום כתושות מרינה
  • חופן כוסברה
  • חופן נענע
  • חופן בזיליקום
  • שמן זית כוס וחצי

 

הוראות הכנה

  1. את העלים נקצוץ דק דק, נשים בקערה עם השום הכתוש והשמן זית נערבב ונניח בצד
  2. לאחר התפחת הבצק נפתח בעזרת מערוך למלבן גדול ודק, נמרח חמאת שום ונקפל לחצי נרדד שוב ניצור משולשים עם סכין/ גלגלת פיצה ומגלגלים.
  3. מכניסים לתבנית אפיה להתפחה, לאחר התפחה מברישים בביצה, מכניסים לתנור שחומם מראש 165 מעלות טורבו, כ7-8 דקות לפני סיום האפיה מוציאים ומורחים במתבל השום. מכניסים עד לסיום האפיה
  4. נגיש למרכז שולחן עם המתבל.

מתכונים דומים

  • שבלול לזניה בשרית ופטריות - מתכון של נטלי טל מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • מיני-קישים בתבנית קאפקייס - מתכון של בתיה חורי מנבחרת ‪‪@israeli_kitchen‬‬

  • חלה ללא גלוטן במילוי 3 טעמים שונים - מתכון של עידן נעמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • עוגת גזר זאת ה-עוגה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות