פשטידת פטריות ועוף @meatcurator

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל שעה וחצי
difficulty
רמת קושי - בינוני
7 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 חבילת פטריות פורטובלו
  • 1 חבילת פטריות שמפיניון
  • 1 בצל
  • 5 שיני שום
  • 1 ק״ג חזה עוף
  • שמן זית, מלח, פלפל
  • כוס קמח
  • 8 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפייה

הוראות הכנה

  1. קוצצים את פטריות הפורטובלו, פטריות השמפיניון, הבצל, והשום.
  2. חותכים את חזה העוף לקוביות.
  3. מחממים מחבת לחום גבוה עם שמן זית וצורבים את קוביות העוף יחד עם מלח ופלפל שחור, עד שמקבלות צבע שחום.
  4. שמים את העוף בצלחת בצד שיתקרר.
  5. שמים במחבת יחד עם שמן זית את הפטריות הקצוצות, הבצל והשום ומשחימים. שמים בצד להתקרר.
  6. לאחר שהתקררו המרכיבים, מוסיפים לפטריות והעוף, את הביצים, הקמח, משפר האפייה, ומערבבים היטב.
  7. יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה משומנת, ומכניסים לתנור על 180 מעלות ל 35-40 דקות.
  8. הופכים לתוך צלחת הגשה, ופורסים.

מתכונים דומים

  • שבלול בורקס בשר פטריות באפס מאמץ - אלון סופר - ישראלי קיטשן

  • אגרול משפחתי ענקי במילוי סלמון ופטריות

  • בורקס אוזן המן בשר ופטריות עם רוטב פטריות - עומר גוזלקר - ישראלי קיטשן

  • חלוז' - מאפה הבוקר של הצ'רקסים עם פטריות שמפניון

  • סירות פילו במילוי פיטריות, כרישה ותרד עם גבינות - מעיין בן אבו - ישראלי קיטשן

  • לכל המתכונים