אגרול משפחתי ענקי במילוי סלמון ופטריות

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל שעה
difficulty
רמת קושי - בינוני
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 4 דפי פילו
  • 2 סלסילאות פטריות טריות שמפניון ובייבי-פורטבלה של "מרינה"
  • 2 נתחי סלמון חתוכים ל-4 ולאורך
  • 2 שיני שום
  • 4 כפות טריאקי
  • מעט מלח

 

הוראות הכנה

  1. נחתוך את נתח הסלמון ל-4 רצועות ונשרה בקערה ביחד עם טריאקי, שום ומלח למשך חצי שעה (מינימום).
  2. נקח דף פילו ונרסס בספרי שמן, מעל נניח דף פילו נוסף.
  3. את אותה הפעולה נעשה עם 2 דפי הפילו הנוספים.
  4. נניח את דפי הפילו אחד לצד השני.
  5. נחתוך את הפטריות לרצועות ונניח לאורך דף הפילו בצמוד לדופן , לצד הפטריות נסדר את רצועות הסלמון ונגלגל ל״נחש״.
  6. בסיר עמוק וגדול נחמם שמן וכשהשמן חם נכניס את המאפה בצורה של פרסה (נעזרתי במרית ומלקחיים ) וכשמשחים נהפוך את המאפה , כל צד בערך 5 דקות עד שמשחים.
  7. טבלתי ברוטב צ׳ילי , מיונז פיקנטי ואיולי שום , ברטבים כל המרבה הרי זה משובח ממליצה להתפרע עם הרטבים.

מתכונים דומים

  • שבלול בורקס בשר פטריות באפס מאמץ - אלון סופר - ישראלי קיטשן

  • פשטידת פטריות ועוף @meatcurator

  • בורקס אוזן המן בשר ופטריות עם רוטב פטריות - עומר גוזלקר - ישראלי קיטשן

  • חלוז' - מאפה הבוקר של הצ'רקסים עם פטריות שמפניון

  • סירות פילו במילוי פיטריות, כרישה ותרד עם גבינות - מעיין בן אבו - ישראלי קיטשן

  • לכל המתכונים