טארט טורטייה - מתכון של מעיין בן אבו מנבחרת ישראלי קיטשן

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 עלי טורטיה
  • 1 חבילת תרד טורקי שוטפים אותם היטב ומייבשים טוב טוב.
  • 1 חבילת פטריות טריות של מרינה
  • 8 עגבניות שרי חצויות
  • 2 ענפים של עלי בזיליקום טרי
  • 4 ביצים
  • חצי קוביה גבינה בולגרית
  • 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה

  1. שמים עלי טורטייה בתחתית התבנית, מפזרים מעל כל המצרכים.
  2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דק ומגישים.

מתכונים דומים

  • מאפינס אישיים של מעקוד פטריות, מוגשים על מגש עם עשבי תיבול בצד

    מיני-מעקוד פטריות אישיים – פתרון טעים וקליל לכל שעה ביום

  • פוקאצ'ה אפויה עם פטריות פורטובלו ושימאג'י, שום קלוי ורוזמרין

    פוקאצ'ה פטריות פורטובלו ושימאג'י – לחם אחד, כל הטעמים של היער

  • מתכון בורקס במילוי פרטיות

    בורקס במילוי פטריות

  • בורקס פטריות זהובים על מגש – מתכון משפחתי קל וטעים

    בורקס פטריות – פטנט משפחתי קל להכנה

  • סופגניות עם פטריות

    סופגניות עם קרם פטריות - מתכון של מוריה אדרי מנבחרת @israeli_kitchen

  • לכל המתכונים