מצה בריי משודרג לפסח

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - בינוני
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 3 מצות
  • 2 ביצים
  • רבע כוס חלב
  • 3-4 כפות שמנת לבישול (לא חובה) / אם לא שמים מומלץ להוסיף עוד קצת חלב
  • מלח, פלפל לפי הטעם
  • גבינה צהובה מגורדת / גבינת מוצרלה מגורדת
  • 5-6 פטריות שמפיניון או פורטבלו של מרינה
  • מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה

  1. נפורר את המצות אל קערה נוסיף ביצים, תבלינים, פטריות חתוכות, חלב שמנת וגבינה מגורדת.
  2. נערבב הכל היטב ונראה שהמרקם רך אבל לא נוזלי מדי.
  3. כעת אפשר לטגן ואפשר לשטח את הבלילה על היד, להוסיף גבינה מגורדת, לסגור מלמעלה ולהעביר למחבת עם שמן.
  4. נטגן משני הצדדים עד להזהבה ונגיש!

מתכונים דומים

  • שבלול לזניה בשרית ופטריות - מתכון של נטלי טל מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • מיני-קישים בתבנית קאפקייס - מתכון של בתיה חורי מנבחרת ‪‪@israeli_kitchen‬‬

  • חלה ללא גלוטן במילוי 3 טעמים שונים - מתכון של עידן נעמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • עוגת גזר זאת ה-עוגה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות