מצה בריי משודרג לפסח
מצרכים
- 3 מצות
- 2 ביצים
- רבע כוס חלב
- 3-4 כפות שמנת לבישול (לא חובה) / אם לא שמים מומלץ להוסיף עוד קצת חלב
- מלח, פלפל לפי הטעם
- גבינה צהובה מגורדת / גבינת מוצרלה מגורדת
- 5-6 פטריות שמפיניון או פורטבלו של מרינה
- מעט שמן לטיגון
הוראות הכנה
- נפורר את המצות אל קערה נוסיף ביצים, תבלינים, פטריות חתוכות, חלב שמנת וגבינה מגורדת.
- נערבב הכל היטב ונראה שהמרקם רך אבל לא נוזלי מדי.
- כעת אפשר לטגן ואפשר לשטח את הבלילה על היד, להוסיף גבינה מגורדת, לסגור מלמעלה ולהעביר למחבת עם שמן.
- נטגן משני הצדדים עד להזהבה ונגיש!