מצרכים
מצרכים:
- 2 סלסלות פטריות שמפניון
- 1 סלסלה פטריות בייבי פורטבלה
- 2 בצלים או 10 בצלי שאלוט
- 2 כפיות תבלין שווארמה או ערבוב של כמון, פפריקה מתוקה ומעושנת, בהרט, הל וכורכום
- מלח ופלפל שחור
- 4 כפות שמן זית
להגשה:
- טחינה מוכנה
- פיתות
- עמבה
- חמוצים
- עגבניות
הוראות הכנה
- חותכים את הבצל לרצועות דקות ואת הפטריות לפרוסות.
- במחבת רחבה מחממים היטב את השמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה.
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד 3 דקות. מתבלים בתבלינים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהפטריות משחימות וזהובות.
- מעבירים לפיתה עם טחינה, עמבה (אופציונאלי) וחמוצים ומגישים.