מצרכים
- 2 כפות שמן זית
- 1 בצל
- 4 שיני שום קלופות
- 10 תפוחי אדמה מיני או 4 תפוחי אדמה גדולים
- 1/2 סלסלת פטריות שמפניון
- 1/2 סלסלת בייבי פורטבלה
- 2 כפות משחת קארי (ירוק/אדום/מאסאמן)
- פחית קרם קוקוס
- מלח
להגשה:
- עלי כוסברה
הוראות הכנה
- חותכים את הבצל והשום לקוביות.
- אם משתמשים בתפוחי אדמה מיני חותכים לחצי (עם הקליפה), אם משתמשים בתפוחי אדמה רגילים חותכים לקוביות גדולות.
- במחבת רחבה מטגנים את הבצל בשמן זית עד הזהבה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה.
- מוסיפים את הקארי ומטגנים במשך 2 דקות.
- מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן, תוך כדי ערבוב, במשך 5 דקות. אם הפטריות נדבקות למחבת אפשר להוסיף כמה כפות מים. שימו לב לא להוסיף יותר מדי מים כי יתווסף בהמשך קרם קוקוס.
- מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים במשך 2 דקות.
- מוסיפים קרם קוקוס ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
- מגישים מעל אורז עם עלי כוסברה.