מצרכים
- 3 כפות שמן זית
- 1 בצל
- 4 שיני שום
- 1/2 סלסלה פטריות שמפניון
- 1/2 סלסלה בייבי פורטבלה
- 2 פטריות מלך היער
- 300 גרם בשר טחון
- כפית אורגנו יבש או 6-8 עלי בזיליקום
- צנצנת רוטב עגבניות מוכן (של כל חברה שאתם אוהבים)
- מלח ופלפל
הוראות הכנה
- חותכים את הבצל, השום והפטריות לקוביות.
- בסיר נמוך ורחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבצל במשך 3-4 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד שהן מתרככות.
- עושים מקום בסיר על ידי הזזת התערובת הצידה ומוסיפים את הבשר. מטגנים תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה את צבעו. מתבלים במלח ופלפל.
- מוסיפים אורגנו או בזיליקום ורוטב עגבניות ומבשלים במשך 30 דקות.
- מגישים מעל ספגטי.
הערות חשובות:
– אם אתם אוהבים את הרוטב שלכם פיקנטי, אפשר להוסיף בשלב טיגון הבצל גם 1/2 צ'ילי טרי קצוץ דק.
– אם אתם אוהבים את הפסטה שלכם ספוגה ברוטב, מוסיפים אותה לסיר עם הרוטב המוכן כשהאש עדיין דולקת ומבשלים ביחד את הפסטה והבולונז במשך 3-4 דקות.