שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות ברוטב סויה ושומשום

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1/2 חבילה שעועית ירוקה קפואה, מופשרת
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1/2 סלסלת פטריות שמפניון
  • 1/2 סלסלת פטריות בייבי פורטבלה
  • 1/2 סלסלת פטריות שימאג'י
  • 6 שיני שום קלופות
  • 1 ס"מ ג'ינג'ר קלוף
  • 1/2 צ'ילי טרי
  • 6 כפות רוטב סויה
  • כף רוטב צ'ילי
  • 1/2 כפית שמן שומשום
  • מלח
  • 3 כפות שומשום

הוראות הכנה

  1. חותכים את הפטריות לפרוסות או רבעים.
  2. חותכים את הצ'ילי והשום לפרוסות דקות ואת הג'ינג'ר לקוביות קטנות.
  3. מחממים היטב ווק עם שמן קנולה ומטגנים את השום, הצ'ילי והג'ינג'ר במשך דקה. תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן במשך 3 דקות.
  5. מוסיפים שעועית ומטגנים, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהפטריות מתרככות.
  6. מזלפים רוטב סויה, רוטב צי'לי ושמן שומשום ומערבבים במשך דקה.
  7. מפזרים שומשום ומגישים.

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • לכל המתכונים