מצרכים
- 1/2 חבילה שעועית ירוקה קפואה, מופשרת
- 2 כפות שמן קנולה
- 1/2 סלסלת פטריות שמפניון
- 1/2 סלסלת פטריות בייבי פורטבלה
- 1/2 סלסלת פטריות שימאג'י
- 6 שיני שום קלופות
- 1 ס"מ ג'ינג'ר קלוף
- 1/2 צ'ילי טרי
- 6 כפות רוטב סויה
- כף רוטב צ'ילי
- 1/2 כפית שמן שומשום
- מלח
- 3 כפות שומשום
הוראות הכנה
- חותכים את הפטריות לפרוסות או רבעים.
- חותכים את הצ'ילי והשום לפרוסות דקות ואת הג'ינג'ר לקוביות קטנות.
- מחממים היטב ווק עם שמן קנולה ומטגנים את השום, הצ'ילי והג'ינג'ר במשך דקה. תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן במשך 3 דקות.
- מוסיפים שעועית ומטגנים, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהפטריות מתרככות.
- מזלפים רוטב סויה, רוטב צי'לי ושמן שומשום ומערבבים במשך דקה.
- מפזרים שומשום ומגישים.