מתכון פטריות ממולאות - גיא שוקרון

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פטריות שמפיניון גדולות למילוי
  • תערובת של קבבים
  • המון טחינה וצנוברים
  • את ההתערבות בשר הכנתי מקילו בשר טחון – 
    חצי כף מלח, חצי כף כמון, חצי כף בהרט, חצי כף פפריקה מתוקה, כף שמן זית, כפית סודה לשתייה, חופן פטרוזיליה, כוסברה ו 3 שיני שום קצוצים.
    מערבב הכל ונותן לזה לנוח לפחות שעה במקרר.

הוראות הכנה

  1. מרוקנים את הפטריות מהמלית שלהם, ממלאים בתערובת, מורחים בשמן זית ומלח גס וצולים במנגל.
  2. רצוע לצלות קודם על הצד של הפטריה ולסגור עם מכסה אם יש ולאחר מכן על הצד של הבשר.

 

כמה טיפים.

  1. תבחרו בפטריות גדולות למילוי, ורצוי שמפיניון.
  2. לצלות טוב טוב מהצד של הפטריות
  3. להיות רעבים כי זה טעיםםם בטירוף!

 

ממליץ

להגיש עם המון טחינה או חומוס, צנוברים ושמן זית

מתכונים דומים

  • מרינה פטריות - אגרול ממולא בירקות וטופו

    אגרול קריספי ממולא בטופו עם רוטב אסייתי מושלם - בשיתוף עם foody_israel

  • מרינה פטריות - מתכון רולים מדפי אורז עם טופו

    רולים מדפי אורז עם טופו, ירקות ורוטב חמאת בוטנים – טבעוני, קל ומרשים - בשיתוף עם foody_israel

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • לכל המתכונים