מתכון פטריות ממולאות - גיא שוקרון
מצרכים
- פטריות שמפיניון גדולות למילוי
- תערובת של קבבים
- המון טחינה וצנוברים
- את ההתערבות בשר הכנתי מקילו בשר טחון –
חצי כף מלח, חצי כף כמון, חצי כף בהרט, חצי כף פפריקה מתוקה, כף שמן זית, כפית סודה לשתייה, חופן פטרוזיליה, כוסברה ו 3 שיני שום קצוצים.
מערבב הכל ונותן לזה לנוח לפחות שעה במקרר.
הוראות הכנה
- מרוקנים את הפטריות מהמלית שלהם, ממלאים בתערובת, מורחים בשמן זית ומלח גס וצולים במנגל.
- רצוע לצלות קודם על הצד של הפטריה ולסגור עם מכסה אם יש ולאחר מכן על הצד של הבשר.
כמה טיפים.
- תבחרו בפטריות גדולות למילוי, ורצוי שמפיניון.
- לצלות טוב טוב מהצד של הפטריות
- להיות רעבים כי זה טעיםםם בטירוף!
ממליץ
להגיש עם המון טחינה או חומוס, צנוברים ושמן זית