מתכון פטריות ממולאות - גיא שוקרון

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • פטריות שמפיניון גדולות למילוי
  • תערובת של קבבים
  • המון טחינה וצנוברים
  • את ההתערבות בשר הכנתי מקילו בשר טחון – 
    חצי כף מלח, חצי כף כמון, חצי כף בהרט, חצי כף פפריקה מתוקה, כף שמן זית, כפית סודה לשתייה, חופן פטרוזיליה, כוסברה ו 3 שיני שום קצוצים.
    מערבב הכל ונותן לזה לנוח לפחות שעה במקרר.

הוראות הכנה

  1. מרוקנים את הפטריות מהמלית שלהם, ממלאים בתערובת, מורחים בשמן זית ומלח גס וצולים במנגל.
  2. רצוע לצלות קודם על הצד של הפטריה ולסגור עם מכסה אם יש ולאחר מכן על הצד של הבשר.

 

כמה טיפים.

  1. תבחרו בפטריות גדולות למילוי, ורצוי שמפיניון.
  2. לצלות טוב טוב מהצד של הפטריות
  3. להיות רעבים כי זה טעיםםם בטירוף!

 

ממליץ

להגיש עם המון טחינה או חומוס, צנוברים ושמן זית

מתכונים דומים

  • בורקס שכבות עם פטריות וגבינת עזים - עדן תורג’מן מנבחרת israeli_kitchen

  • פטריות מוקפצות בסגנון אסייתי עם אורז

  • פטריות ממולאות בתערובת גבינה

  • סלט קיסר ראפ

  • ברוסקטת פטריות וערמונים - סתיו סעדון

  • לכל המתכונים