מרינה מלכת הפטריות מנות ראשונות דלעת ערמונים במילוי פטריות, גבינת עיזים, צנוברים, עשבי תיבול – NO.66
מצרכים
- 2 דלעות ערמונים בינוניות
- 2 בצלים גדולים
- 1 אריזת פטריות פורטבלה גדולות סטייק פורטבלה
- פטריות שימגי – אריזה אחת
- אריזת צמד פטריות שמפיניון
- 200 גרם גבינות עיזים שאוהבים
- 2 ענפי תבלין טריים טימין או רוזמרין לפי הטעם
- מלח, פלפל , לפי הטעם
הוראות הכנה
- חותכים את החלק העליון של הדלעת בערך בגובה של 4-3 ס”מ, מרוקנים ומסדרים בתבנית גדולה שמתאימה לתנור.
- מטגנים בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, שמפיניון, שימג'י קצוצות, מתבלים ומקפיצים 2 דקות נוספות.
- ממלאים כל דלעת בפרוסת גבינת עיזים שאתם אוהבים ותערובת פטריות
- אופים כחצי שעה בתנור ב-180 מעלות עם כיסוי של נייר אפיה עד שהדלעת רכה. מפזרים מעל צמחי תבלין ופרמזן או אבן יוגורט ומגישים. רצוי לאכול חם.