מצרכים
- 1 חבילת רביולי פסטה ריקו או אחרת במילוי שאוהבים
- 1 צמד איטלקי פטריות פורטבלה ושמפיניון
- פרחי ארטישוק משומרים בצנצנת
- חופן עלי תרד
- 1 שמנת לבישול
- מלח – פלפל גרוס לפי הטעם
- 4-5 עלי בזיליקום טריים
- 1-2 כפות שמן זית
הוראות הכנה
- מקפיצים במחבת לוהטת פטריות מסלסלה אחת עם 2 שיני שום כתושות.
- מוסיפים פרחי ארטישוק משומרים מצנצנת ,חופן עלי תרד.
- מערבבים יחד עם 250 מ"ל שמנת לבישול ומבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
- מבשלים רביולי מוכן לפי הוראות היצרן ומערבבים יחד עם הרוטב. מגישים עם פרמזן מגורר ובזיליקום.
- ניתן לעשות גרסה ללא שמנת, על בסיס שמן זית