רביולי ( מתאים גם לפסטה רגילה) עם פטריות יער - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 חבילת רביולי פסטה ריקו או אחרת במילוי שאוהבים
  • 1 צמד איטלקי פטריות פורטבלה ושמפיניון
  • פרחי ארטישוק משומרים בצנצנת
  • חופן עלי תרד
  • 1 שמנת לבישול
  • מלח – פלפל  גרוס לפי הטעם
  • 4-5 עלי בזיליקום טריים
  • 1-2 כפות שמן זית

הוראות הכנה

  1. מקפיצים במחבת לוהטת פטריות מסלסלה אחת עם 2 שיני שום כתושות.
  2. מוסיפים פרחי ארטישוק משומרים מצנצנת ,חופן עלי תרד.
  3. מערבבים יחד עם 250 מ"ל שמנת לבישול ומבשלים מספר דקות עד שהרוטב מסמיך. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
  4. מבשלים רביולי מוכן לפי הוראות היצרן ומערבבים יחד עם הרוטב. מגישים עם פרמזן מגורר ובזיליקום.
  5. ניתן לעשות גרסה ללא שמנת, על בסיס שמן זית

מתכונים דומים

  • עראיס מיני בורגר פטריות

    עראיס מיני בורגר פטריות - מתכון של יעל דאבי מנבחרת @israeli_kitchen

  • שווארמה פטריות טבעונית של מרינה

    שווארמה פטריות טבעונית מפתיעה במיוחד - shirchip@

  • גירוס יווני עם קבב פטריות של מרינה

    גירוס יווני עם קבב פטריות של מרינה - itaidagan@

  • פלפלונים פטנט ממולאים אורז ובשר ברוטב עגבניות

    פלפלונים ממולאים אורז ובשר ברוטב עגבניות - limor_ozery_food@

  • מתכון פורטבלו חגיגית בטמפורה.

    פורטבלו חגיגית בטמפורה - מתכון מושלם למנה ראשונה - limor_ozery_food@

  • לכל המתכונים