טאקו (טבעוני) במילוי פטריות - בלה רודניק וחגית גורן

time-cook
הכנה - 15 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 אריזה טאקו מכסיקאני מוכן
  • צמד איטלקי של מרינה
  • 1 אריזת עגבניות שרי
  • 1 אריזה פלפל טינקר בל ננסי
  • 1 אבוקדו חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול
  • 1 אריזה כוסברה
  • 2 פלפל ירוק חריף – או פחות לפי הטעם
  • מיץ של 1 לימון סחוט ( יש מעדיפים 2 לימונים )

הוראות הכנה

  1. קונים אריזה עם טאקו מקסיקני
  2. מקפיצים פטריות שמפיניון ופורטבלה מאריזת צמד אחת עם שום כתוש לפי הטעם כמה דקות.
  3. מכינים סלט של עגבניות שרי חתוכות, פלפלים צבעוניים, קוביות אבוקדו, בצל סגול, המון כוסברה ופרוסות דקות של פלפל ירוק חריף. מערבבים יחד עם רוטב של מיץ לימון, שמן זית, מלח ומעט סוכר.
  4. מוסיפים את הפטריות וממלאים את הטאקוס בתערובת הסלט.
  5. מעולה ליד בירה אן בארוחות חברים כמנה קלילה, צבעונית ומשביעה

מתכונים דומים

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות

    אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות - נדב גלר

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

    צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

  • לכל המתכונים