סטייק פורטבלה על האש

time-cook
הכנה - 5 דק'
כולל 35 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 6 פטריות פורטבלה גדולות
  • 1 שן שום קצוצה
  • מעט שמן זית
  • רוטב טריאקי
  • ענף דק של טימין/קורנית
  • מעט פלפל שאטה גרוס (פלפל אדום יבש חריף)
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה מורחים היטב את הפטריות ומשרים במרינדה לחצי שעה.
  2. מניחים על רשת המנגל וצולים את הפטריות כ 4-3- דקות מכל צד עד להשחמה.
  3. מניחים בצלחת ומוסיפים מעל סלט עלי רוקט.
  4. קצוצים עם שקדים קלויים ועגבניות שרי חצויות מתובל בשמן זית לימון ומלח.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות