סטייק פורטבלה על האש

time-cook
הכנה - 5 דק'
כולל 35 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 6 פטריות פורטבלה גדולות
  • 1 שן שום קצוצה
  • מעט שמן זית
  • רוטב טריאקי
  • ענף דק של טימין/קורנית
  • מעט פלפל שאטה גרוס (פלפל אדום יבש חריף)
  • מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל החומרים בקערה מורחים היטב את הפטריות ומשרים במרינדה לחצי שעה.
  2. מניחים על רשת המנגל וצולים את הפטריות כ 4-3- דקות מכל צד עד להשחמה.
  3. מניחים בצלחת ומוסיפים מעל סלט עלי רוקט.
  4. קצוצים עם שקדים קלויים ועגבניות שרי חצויות מתובל בשמן זית לימון ומלח.

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • לכל המתכונים