מצרכים
- 6 פטריות פורטבלה גדולות
- 1 שן שום קצוצה
- מעט שמן זית
- רוטב טריאקי
- ענף דק של טימין/קורנית
- מעט פלפל שאטה גרוס (פלפל אדום יבש חריף)
- מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
הוראות הכנה
- מערבבים את כל החומרים בקערה מורחים היטב את הפטריות ומשרים במרינדה לחצי שעה.
- מניחים על רשת המנגל וצולים את הפטריות כ 4-3- דקות מכל צד עד להשחמה.
- מניחים בצלחת ומוסיפים מעל סלט עלי רוקט.
- קצוצים עם שקדים קלויים ועגבניות שרי חצויות מתובל בשמן זית לימון ומלח.
