מגש פינוקים עם בורקס פטריות - דניאל וגנר
מצרכים
- חבילת דפי פילו
- חבילת פטריות שמפניון
- 1 בצל לבן
- מעט שמן זית
- קצח לקישוט
הוראות הכנה
- מפשירים בצק פילו לפי הוראות היצרן
- מטגנים בצל במשך כרבע שעה עד שהוא מקבל צבע שקוף (מוסיפים שלוק של מים כל כמה דקות תוך כדי, בשביל שהוא לא ישרף) ומוסיפים את הפטריות. מקפיצים מספר דקות ומקררים
- מניחים דף פילו, מברישים אותו בשמן זית ומעליו עוד דף. חותכים לרצועות עבות
- שמים בקצה כל רצועה 2 כפות של המילוי וסוגרים כמו בסרטון
- אופים על 200 מעלות עד להזהבה
- מגישים עם רסק עגבניות, סחוג וסלט קצוץ