מגש פינוקים עם בורקס פטריות - דניאל וגנר

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • חבילת דפי פילו
  • חבילת פטריות שמפניון
  • 1 בצל לבן
  • מעט שמן זית
  • קצח לקישוט

הוראות הכנה

  1. מפשירים בצק פילו לפי הוראות היצרן
  2. מטגנים בצל במשך כרבע שעה עד שהוא מקבל צבע שקוף (מוסיפים שלוק של מים כל כמה דקות תוך כדי, בשביל שהוא לא ישרף) ומוסיפים את הפטריות. מקפיצים מספר דקות ומקררים
  3. מניחים דף פילו, מברישים אותו בשמן זית ומעליו עוד דף. חותכים לרצועות עבות
  4. שמים בקצה כל רצועה 2 כפות של המילוי וסוגרים כמו בסרטון
  5. אופים על 200 מעלות עד להזהבה
  6. מגישים עם רסק עגבניות, סחוג וסלט קצוץ

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • שבלול לזניה בשרית ופטריות - מתכון של נטלי טל מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • מיני-קישים בתבנית קאפקייס - מתכון של בתיה חורי מנבחרת ‪‪@israeli_kitchen‬‬

  • חלה ללא גלוטן במילוי 3 טעמים שונים - מתכון של עידן נעמן מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • עוגת גזר זאת ה-עוגה - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות