כנאפה עם בשר ופטריות - גלית בר

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

למלית של הכנאפה :

  • סלסת פטריות שמפניון קצוצות של מרינה
  • 2 בצלים לבנים עד שמשחים יפה.
  • 2-3 שום קצוץ
  • חצי קילו בשר עם שומן טלה לא חייב אבל מוסיף טעם אלוהי .
  • כוסברה ופטרוזליה
  • צנוברים מעט
  • תבלינים : מלח,פלפל,כמון,פפריקה ומעט כורכום
  • אריסה לחריפות מי שאוהב
  • קדאיף – לחתוך דק דק חצי חבילה
  • להגשה: טחינה,צנוברים ופטרוזליה או כוסברה.

הוראות הכנה

  1. לטגן עם מעט שמן זית את הבצל עד שמשחים יפה,מוסיפים את הבשר ואת התבלינים
  2. את הירוקים ואת האריסה נותנים טיגון יפה וטוב.
  3. מקררים את המלית.
  4. לוקחים קדאיף חותכים דק דק מעט שמים שמן זית
  5. ופותחים אותו לאט לאט על המגש שיהיה דק ולא עבה
  6. מוסיפים את הבשר מהדקים היטב.
  7. מוסיפים מעל את הקדאיף כדי לסגור היטב
  8. ולתנור לרבע שעה או עד שמשחים יפה.
  9. להגיש עם טחינה צנוברים ולאכול חם !

 

טעים בטירוף מנה ממש מוצלחת לחגים/שבתות/ומתי שתרצו

מתכונים דומים

  • בורקס שכבות עם פטריות וגבינת עזים - עדן תורג’מן מנבחרת israeli_kitchen

  • פטריות מוקפצות בסגנון אסייתי עם אורז

  • פטריות ממולאות בתערובת גבינה

  • סלט קיסר ראפ

  • ברוסקטת פטריות וערמונים - סתיו סעדון

  • לכל המתכונים