כנאפה עם בשר ופטריות - גלית בר

time-cook
הכנה - 30 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
5 servings
כמות מנות

מצרכים

למלית של הכנאפה :

  • סלסת פטריות שמפניון קצוצות של מרינה
  • 2 בצלים לבנים עד שמשחים יפה.
  • 2-3 שום קצוץ
  • חצי קילו בשר עם שומן טלה לא חייב אבל מוסיף טעם אלוהי .
  • כוסברה ופטרוזליה
  • צנוברים מעט
  • תבלינים : מלח,פלפל,כמון,פפריקה ומעט כורכום
  • אריסה לחריפות מי שאוהב
  • קדאיף – לחתוך דק דק חצי חבילה
  • להגשה: טחינה,צנוברים ופטרוזליה או כוסברה.

הוראות הכנה

  1. לטגן עם מעט שמן זית את הבצל עד שמשחים יפה,מוסיפים את הבשר ואת התבלינים
  2. את הירוקים ואת האריסה נותנים טיגון יפה וטוב.
  3. מקררים את המלית.
  4. לוקחים קדאיף חותכים דק דק מעט שמים שמן זית
  5. ופותחים אותו לאט לאט על המגש שיהיה דק ולא עבה
  6. מוסיפים את הבשר מהדקים היטב.
  7. מוסיפים מעל את הקדאיף כדי לסגור היטב
  8. ולתנור לרבע שעה או עד שמשחים יפה.
  9. להגיש עם טחינה צנוברים ולאכול חם !

 

טעים בטירוף מנה ממש מוצלחת לחגים/שבתות/ומתי שתרצו

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • לכל המתכונים