שיפודי יקטורי סלמון פטריות ובאק צ׳ו (כרוב סיני) - גלית בר
מצרכים
- למשרה של הסלמון : 2 נתחים של סלמון
- חצי כפית צילי חריף
- חצי כפית ג’ינג’ר
- חצי כפית שון קצוץ
- כף מירין
- כף סויה מתוקה
- כף סויה בהירה
- חצי כפית שמן שומשום
- כף דבש
- כף חומץ אורז
הוראות הכנה
- מערבבים הכל היטב עם חתיכות הסלמון ומשרים לפחות שעה במקרר.
- לוקחים שיפודי יקטורי משפדים סלמון,כרוב סיני וכמובן פטריות מושלמות של מרינה
- וצולים במחבת פסים כמה דקות מכל צד.
- כמובן שלא זורקים את הרוטב ושופכים על כל השיפודים במחבת.
- נותנים לזה עוד כמה דקות על אש גבוהה
- מוציאים לצלחת מפזרים שומשום ועירית וזה חלום
אפשר לאכול ככה או עם אורז לבן ופשוט!!