שיפודי יקטורי סלמון פטריות ובאק צ׳ו (כרוב סיני) - גלית בר

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל שעה ו20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • למשרה של הסלמון : 2 נתחים של סלמון
  • חצי כפית צילי חריף
  • חצי כפית ג’ינג’ר
  • חצי כפית שון קצוץ
  • כף מירין
  • כף סויה מתוקה
  • כף סויה בהירה
  • חצי כפית שמן שומשום
  • כף דבש
  • כף חומץ אורז

הוראות הכנה

  1. מערבבים הכל היטב עם חתיכות הסלמון ומשרים לפחות שעה במקרר.
  2. לוקחים שיפודי יקטורי משפדים סלמון,כרוב סיני וכמובן פטריות מושלמות של מרינה
  3. וצולים במחבת פסים כמה דקות מכל צד.
  4. כמובן שלא זורקים את הרוטב ושופכים על כל השיפודים במחבת.
  5. נותנים לזה עוד כמה דקות על אש גבוהה
  6. מוציאים לצלחת מפזרים שומשום ועירית וזה חלום

 

אפשר לאכול ככה או עם אורז לבן ופשוט!!

מתכונים דומים

  • כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו

    כריך פסטרמה ורוטב חלפיניו של תמרה - יקיר שוקרון

  • טורטייה בשר בקר ב-3 דקות

    טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות

  • אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות

    אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות - נדב גלר

  • כדורי אורז ופטריות

    כדורי אורז ופטריות

  • צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

    צלי כתף מושלם עם פטריות בקלי קלות

  • לכל המתכונים