עגבניות ממולאות בעשבי תיבול

time-cook
הכנה - 15 דק'
כולל 35 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 אריזת בזיליקום של מרינה קצוץ
  • 50 גרם אגוזי מלך או פקאן קצוצים
  • 100 גרם שיבולת שועל
  • מלח גרוס
  • פלפל גרוס
  • 100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
  • 4 עגבניות בגודל בינוני

הוראות הכנה

  1. מערבבים את הבזיליקום, אגוזי המלך ושיבולת השועל ביחד
  2. מוסיפים את המלח, הפלפל והגבינה הבולגרית ומערבבים שוב
  3. חותכים את החלק העליון של העגבניה ובעזרת כפית מוציאים את תכולתה.
  4. ממלאים את העגבניה בתערובת שהוכנה
  5. אופים בחום של 180 מעלות כ 20- דקות

מתכונים דומים

  • מרינה פטריות - אגרול ממולא בירקות וטופו

    אגרול קריספי ממולא בטופו עם רוטב אסייתי מושלם - בשיתוף עם foody_israel

  • מרינה פטריות - מתכון רולים מדפי אורז עם טופו

    רולים מדפי אורז עם טופו, ירקות ורוטב חמאת בוטנים – טבעוני, קל ומרשים - בשיתוף עם foody_israel

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות