מצרכים
- 1 אריזת בזיליקום של מרינה קצוץ
- 50 גרם אגוזי מלך או פקאן קצוצים
- 100 גרם שיבולת שועל
- מלח גרוס
- פלפל גרוס
- 100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
- 4 עגבניות בגודל בינוני
הוראות הכנה
- מערבבים את הבזיליקום, אגוזי המלך ושיבולת השועל ביחד
- מוסיפים את המלח, הפלפל והגבינה הבולגרית ומערבבים שוב
- חותכים את החלק העליון של העגבניה ובעזרת כפית מוציאים את תכולתה.
- ממלאים את העגבניה בתערובת שהוכנה
- אופים בחום של 180 מעלות כ 20- דקות