עגבניות ממולאות בעשבי תיבול

time-cook
הכנה - 15 דק'
כולל 35 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 1 אריזת בזיליקום של מרינה קצוץ
  • 50 גרם אגוזי מלך או פקאן קצוצים
  • 100 גרם שיבולת שועל
  • מלח גרוס
  • פלפל גרוס
  • 100 גרם גבינה בולגרית מגוררת
  • 4 עגבניות בגודל בינוני

הוראות הכנה

  1. מערבבים את הבזיליקום, אגוזי המלך ושיבולת השועל ביחד
  2. מוסיפים את המלח, הפלפל והגבינה הבולגרית ומערבבים שוב
  3. חותכים את החלק העליון של העגבניה ובעזרת כפית מוציאים את תכולתה.
  4. ממלאים את העגבניה בתערובת שהוכנה
  5. אופים בחום של 180 מעלות כ 20- דקות

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות