טורטייה בשר בקר מושחתת עם רטבים של תמרה ב-3 דקות
מצרכים
- טורטייה
- 100 גרם בשר כתף בקר טחו
- 2 כפיות לימון כבוש של תמרה
- ממרח חלפיניו של תמרה
- עלי חסה
- סלט קצוץ לצד עם ויניגרט נענע של תמרה
הוראות הכנה
- מרחו את הלימון הכבוש על הטורטייה
- צרבו את הבשר הטחון במחבת לוהטת
- הניחו את הבשר על הטורטייה
- וסיפו מעט ממרח חלפיניו ועלי חסה
- קפלו, חתכו והגישו לצד סלט קצוץ מתובל היטב!
עתיר חלבון וקל להכנה 💪🏽