נזיד בשר ופטריות @meatcurator

time-cook
הכנה - 30 דק'
כולל 3 שעות
difficulty
רמת קושי - בינוני
10 servings
כמות מנות

מצרכים

  • חבילת פטריות שמפיניון
  • חבילת פטריות יער
  • חבילת פטריות פורטובלו
  • 1 ק״ג בקר חתוך לקוביות (במתכון זה חזה)
  • 1 ק״ג תפוחי אדמה
  • 8 שיני שום
  • 1 בצל
  • 1 כף פלפל שחור
  • 1 כף מלח
  • 1 כף צ׳ילי גרוס
  • 1 כף פלפל אנגלי
  • 4 עלי דפנה
  • שמן זית
  • גרידה מחצי לימון
  • כוס יין לבן

הוראות הכנה

  1. קוצצים את הפטריות, בצל ושום, חוצים ופורסים את תפוחי האדמה,
    חותכים את הבשר לקוביות.
  2. מחממים סיר גדול לחום גבוה עם שמן זית צורבים את הבשר בסיר כמה דקות כל צד עד שמקבל צבע שחום.
  3. מוסיפים את תפוחי האדמה, הפטריות, בצל ושום.
  4. מוסיפים את המלח, פלפל, צ׳ילי, פלפל אנגלי, ועלי דפנה.
  5. מערבבים כל כמה דקות עד שהפטריות מקבלות קצת צבע שחום.
  6. מוסיפים את גרידת הלימון והיין הלבן.
  7. מוסיפים הרבה מים לסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש שיתבשל לאט.
  8. אחרי לפחות 3 שעות של בישול הארוחה מוכנה!

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות