טוסט מושחת - כריך בייגל עם גבינה מותחת בתנור או בטוסטר - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 בייגל שאוהבים
  • מעט חמאה למריחה
  • 1 בצל יבש
  • סלסלה של פטריות מכל סוג או תערובת של פטריות שונות
  • 15-20 עלי תרד
  • 200 ג' גבינת קשקבל, מוצרלה ועמק פרוסות או מגוררות
  • תבלין זעתר או עלי זעתר טריים

 

הוראות הכנה

  1. פורסים את הבייגל לרוחב וממורחים מעט חמאה על שני החצאים
  2. מתגנים במחבת בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, שמפיניון, שימג'י קצוצות, עלי תרד, מתבלים ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  3. מפזרים על החלק התחתון של בייגל גבינת מוצרלה וקשקבל פרוסות או מגוררות, מפזרים את תערובת הפטריות ושכבה נוספת של גבינות. מכסים עם החלק העליון של בייגל, מהדקים ומכניסים לטוסטר ל-5 דקות, תוך הפעלת לחץ על המכסה, או עד שהגבינות נמסות.
  4. מגישים חם מאוד, כשהגבינה נמתחת לחוטים..
  5. מומלץ לפזר זעתר כעלים טריים או כתבלין.

מתכונים דומים

  • מוקפץ בבגט - erez_shaul@

  • פרגיות ממולאות בפטריות ובפיסטוקים - מתכון של קרן בוכניק מנבחרת ‪‪‪@israeli_kitchen‬‬‬

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • דג לברק עם פטריות קונפי - מתכון של מיכל פרבר מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות