טוסט מושחת - כריך בייגל עם גבינה מותחת בתנור או בטוסטר - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 בייגל שאוהבים
  • מעט חמאה למריחה
  • 1 בצל יבש
  • סלסלה של פטריות מכל סוג או תערובת של פטריות שונות
  • 15-20 עלי תרד
  • 200 ג' גבינת קשקבל, מוצרלה ועמק פרוסות או מגוררות
  • תבלין זעתר או עלי זעתר טריים

 

הוראות הכנה

  1. פורסים את הבייגל לרוחב וממורחים מעט חמאה על שני החצאים
  2. מתגנים במחבת בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, שמפיניון, שימג'י קצוצות, עלי תרד, מתבלים ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  3. מפזרים על החלק התחתון של בייגל גבינת מוצרלה וקשקבל פרוסות או מגוררות, מפזרים את תערובת הפטריות ושכבה נוספת של גבינות. מכסים עם החלק העליון של בייגל, מהדקים ומכניסים לטוסטר ל-5 דקות, תוך הפעלת לחץ על המכסה, או עד שהגבינות נמסות.
  4. מגישים חם מאוד, כשהגבינה נמתחת לחוטים..
  5. מומלץ לפזר זעתר כעלים טריים או כתבלין.

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • שיפודי פרגיות ופטריות על גריל

    שיפודי פרגיות ופטריות – מתכון מהיר וטעים לכל הזדמנות

  • שוק טלה צלוי בתנור לצד פטריות ממולאות באורז

    שוק טלה עם פטריות ממולאות באורז – חגיגה של טעמים על שולחן אחד

  • טורטייה פריכה ממולאת בבורגר טבעוני של מרינה

    טורטייה קריספית עם בורגר טבעוני – הכי טעים בדקות ספורות

  • לכל המתכונים