מצרכים
- 2 בייגל שאוהבים
- מעט חמאה למריחה
- 1 בצל יבש
- סלסלה של פטריות מכל סוג או תערובת של פטריות שונות
- 15-20 עלי תרד
- 200 ג' גבינת קשקבל, מוצרלה ועמק פרוסות או מגוררות
- תבלין זעתר או עלי זעתר טריים
הוראות הכנה
- פורסים את הבייגל לרוחב וממורחים מעט חמאה על שני החצאים
- מתגנים במחבת בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, שמפיניון, שימג'י קצוצות, עלי תרד, מתבלים ומקפיצים 2 דקות נוספות.
- מפזרים על החלק התחתון של בייגל גבינת מוצרלה וקשקבל פרוסות או מגוררות, מפזרים את תערובת הפטריות ושכבה נוספת של גבינות. מכסים עם החלק העליון של בייגל, מהדקים ומכניסים לטוסטר ל-5 דקות, תוך הפעלת לחץ על המכסה, או עד שהגבינות נמסות.
- מגישים חם מאוד, כשהגבינה נמתחת לחוטים..
- מומלץ לפזר זעתר כעלים טריים או כתבלין.