טוסט מושחת - כריך בייגל עם גבינה מותחת בתנור או בטוסטר - חגית גורן, בלה רודניק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 2 בייגל שאוהבים
  • מעט חמאה למריחה
  • 1 בצל יבש
  • סלסלה של פטריות מכל סוג או תערובת של פטריות שונות
  • 15-20 עלי תרד
  • 200 ג' גבינת קשקבל, מוצרלה ועמק פרוסות או מגוררות
  • תבלין זעתר או עלי זעתר טריים

 

הוראות הכנה

  1. פורסים את הבייגל לרוחב וממורחים מעט חמאה על שני החצאים
  2. מתגנים במחבת בצל קצוץ להזהבה, מוסיפים פטריות פורטבלו, שמפיניון, שימג'י קצוצות, עלי תרד, מתבלים ומקפיצים 2 דקות נוספות.
  3. מפזרים על החלק התחתון של בייגל גבינת מוצרלה וקשקבל פרוסות או מגוררות, מפזרים את תערובת הפטריות ושכבה נוספת של גבינות. מכסים עם החלק העליון של בייגל, מהדקים ומכניסים לטוסטר ל-5 דקות, תוך הפעלת לחץ על המכסה, או עד שהגבינות נמסות.
  4. מגישים חם מאוד, כשהגבינה נמתחת לחוטים..
  5. מומלץ לפזר זעתר כעלים טריים או כתבלין.

מתכונים דומים

  • פטריות ממולאות בשר

    פטריות ממולאות בשר - מתכוון של מיטל יוסופוב מנבחרת ישראלי קיטשן

  • לביבות שמנת פטריות

    לביבות שמנת פטריות - מתכון של נופר בנפשי מנבחרת ישראלי קיטשן.

  • לחם-רוגלך שום נתלש

    לחם-רוגלך שום נתלש - מתכון של עדן תורג׳מן מנבחרת @israeli_kitchen

  • בורקס שכבות עם פטריות וגבינת עזים - עדן תורג’מן מנבחרת israeli_kitchen

  • פטריות מוקפצות בסגנון אסייתי עם אורז

  • לכל המתכונים