כריך חם של צלעות אסאדו ופטריות - חגית גורן ונועה קרליק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • לחם מחמצת קמח מלא
  • רוטב עגבניות תמרה
  • צלעות אסאדו מעושנות
  • פטריות שימאג'י חומות ולבנות
  • מיקרו אפונה מרינה
  • שמן זית

הוראות הכנה

  1. שמים מעט שמן זית במחבת ומחממים. במקפיצים את שני סוגי הפטריות עד להשחמה קלילה.
  2. בונים את הכריך: מורחים רוטב של תמרה, מעליו את צלעות האסאדו המעושנות, והפטריות החמות.
  3. מעטרים במיקרו אפונה.

מתכונים דומים

  • ציזיקי טבעוני עם טעם מעושן של חצילים וקבב פטריות

    ציזיקי טבעוני עם טעם מעושן של חצילים וקבב פטריות

  • לביבות שמנת פטריות

    לביבות שמנת פטריות - מתכון של נופר בנפשי מנבחרת ישראלי קיטשן.

  • פיצוחי שום

    פיצוחי שום - מתכון של מוריה אדרי מנבחרת @israeli_kitchen

  • פטריות ממולאות בתערובת גבינה

  • כנאפה פטריות וגבינות - סתיו סעדון

  • לכל המתכונים