כריך חם של צלעות אסאדו ופטריות - חגית גורן ונועה קרליק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • לחם מחמצת קמח מלא
  • רוטב עגבניות תמרה
  • צלעות אסאדו מעושנות
  • פטריות שימאג'י חומות ולבנות
  • מיקרו אפונה מרינה
  • שמן זית

הוראות הכנה

  1. שמים מעט שמן זית במחבת ומחממים. במקפיצים את שני סוגי הפטריות עד להשחמה קלילה.
  2. בונים את הכריך: מורחים רוטב של תמרה, מעליו את צלעות האסאדו המעושנות, והפטריות החמות.
  3. מעטרים במיקרו אפונה.

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות