כריך גבינה כחולה ואגסים צלויים - חגית גורן ונועה קרליק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • לחם מחמצת צרפתי
  • אגס
  • 100 גר' גבינה כחולה
  • דבש
  • חופן אגוזי מלך
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • רוטב – תמרה
  • מיקרו אפונה מרינה

הוראות הכנה

  1. חותכים את האגסים לאורך, לפרוסות דקות
  2. מחממים שמן זית במחבת וצולים כשתי דק מכל צד עד להזהבה
  3. מרכיבים את הכריך: פורסים 2 פרוסות עבות מהלחם, מניחים פרוסות גבינה כחולה
    ומעליהן את האגסים הצלויים
  4. מעטרים במיקרו אפונה, אגוזי מלך קצוצים, דבש ורוטב של תמרה

 

מתכונים דומים

  • מיקס פטריות ובצל מקורמל

    מיקס פטריות ובצל מקורמל - limor_ozery_food@

  • מתכון פורטבלו חגיגית בטמפורה.

    פורטבלו חגיגית בטמפורה - מתכון מושלם למנה ראשונה - limor_ozery_food@

  • פטריות מוקפצות ברוטב אסייתי על אורז - מתכון טעים ומפנק

    פטריות מוקפצות ברוטב אסייתי על אורז - danielle_cheffa@

  • ציזיקי טבעוני עם טעם מעושן של חצילים וקבב פטריות

    ציזיקי טבעוני עם טעם מעושן של חצילים וקבב פטריות

  • לביבות שמנת פטריות

    לביבות שמנת פטריות - מתכון של נופר בנפשי מנבחרת ישראלי קיטשן.

  • לכל המתכונים