כריך גבינה כחולה ואגסים צלויים - חגית גורן ונועה קרליק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • לחם מחמצת צרפתי
  • אגס
  • 100 גר' גבינה כחולה
  • דבש
  • חופן אגוזי מלך
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • רוטב – תמרה
  • מיקרו אפונה מרינה

הוראות הכנה

  1. חותכים את האגסים לאורך, לפרוסות דקות
  2. מחממים שמן זית במחבת וצולים כשתי דק מכל צד עד להזהבה
  3. מרכיבים את הכריך: פורסים 2 פרוסות עבות מהלחם, מניחים פרוסות גבינה כחולה
    ומעליהן את האגסים הצלויים
  4. מעטרים במיקרו אפונה, אגוזי מלך קצוצים, דבש ורוטב של תמרה

 

מתכונים דומים

  • פטריות ממולאות בתערובת גבינה

  • כנאפה פטריות וגבינות - סתיו סעדון

  • ברוסקטת פטריות וערמונים - סתיו סעדון

  • אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות

    אגרול תאילנדי שאפשר להכין בבית בקלות - נדב גלר

  • באגט סרוולד איטלקי ותאנים - חגית גורן ונועה קרליק

  • לכל המתכונים