כריך גבינה כחולה ואגסים צלויים - חגית גורן ונועה קרליק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • לחם מחמצת צרפתי
  • אגס
  • 100 גר' גבינה כחולה
  • דבש
  • חופן אגוזי מלך
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח אטלנטי
  • רוטב – תמרה
  • מיקרו אפונה מרינה

הוראות הכנה

  1. חותכים את האגסים לאורך, לפרוסות דקות
  2. מחממים שמן זית במחבת וצולים כשתי דק מכל צד עד להזהבה
  3. מרכיבים את הכריך: פורסים 2 פרוסות עבות מהלחם, מניחים פרוסות גבינה כחולה
    ומעליהן את האגסים הצלויים
  4. מעטרים במיקרו אפונה, אגוזי מלך קצוצים, דבש ורוטב של תמרה

 

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות