כריך גבינה כחולה ואגסים צלויים - חגית גורן ונועה קרליק
מצרכים
- לחם מחמצת צרפתי
- אגס
- 100 גר' גבינה כחולה
- דבש
- חופן אגוזי מלך
- 2 כפות שמן זית
- מלח אטלנטי
- רוטב – תמרה
- מיקרו אפונה מרינה
הוראות הכנה
- חותכים את האגסים לאורך, לפרוסות דקות
- מחממים שמן זית במחבת וצולים כשתי דק מכל צד עד להזהבה
- מרכיבים את הכריך: פורסים 2 פרוסות עבות מהלחם, מניחים פרוסות גבינה כחולה
ומעליהן את האגסים הצלויים - מעטרים במיקרו אפונה, אגוזי מלך קצוצים, דבש ורוטב של תמרה