ג'בטה קורנדביף וממרח של תמרה - חגית גורן ונועה קרליק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • ג'בטה
  • ממרח של תמרה
  • קורנדביף
  • קורנישון
  • בצל ירוק
  • עגבניית מגי
  • חסה לליק של מרינה
  • מלח אטלנטי

הוראות הכנה

  1. פורסים ג'בטה לאורך
  2. מורחים רוטב של בנדיבות
  3. מניחים עלים של חסה לליק פריכה, פרוסות עגבניה, פרוסות קורנישון ובצל ירוק
  4. מפזרים מלח אטלנטי

 

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות