קרואסון צ'דר ונקטרינות מקורמלות - חגית גורן ונועה קרליק

time-cook
הכנה - 10 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
2 servings
כמות מנות

מצרכים

  • קרואסון חמאה גדול
  • חסה
  • נקטרינה
  • סוכר חום
  • 2 כפות שמן קנולה
  • גינתצ'דר כתומה
  • גבינת צ'דר בהירה
  • מיקרו בזיל של מרינה
  • רוטב של תמרה

הוראות הכנה

  1. במחבת שחוממה מראש, שמים 2 כפות שמן ומעט סוכר חום ומקפיצים פרוסות נקטרינה על להתקרמלות
  2. פורסים קרואסון חמאה
  3. מניחים עלה חסה רענן, פרוסות צ'דר ונקטרינה מקורמלת
  4. מעטרים במיקרו בזיל
  5. וסוגרים עם זילוף רוטב של תמרה

מתכונים דומים

  • באגט סרוולד איטלקי ותאנים - חגית גורן ונועה קרליק

  • ג'בטה קורנדביף וממרח של תמרה - חגית גורן ונועה קרליק

  • כריך קורנדביף ופסטו של תמרה - חגית גורן ונועה קרליק

  • כריכים חלומיים של מרינה - כריך בייגל מפנק של גבינת שמנת וסלמון מעושן

  • כריך חם של צלעות אסאדו ופטריות - חגית גורן ונועה קרליק

  • לכל המתכונים