קרואסון צ'דר ונקטרינות מקורמלות - חגית גורן ונועה קרליק
מצרכים
- קרואסון חמאה גדול
- חסה
- נקטרינה
- סוכר חום
- 2 כפות שמן קנולה
- גינתצ'דר כתומה
- גבינת צ'דר בהירה
- מיקרו בזיל של מרינה
- רוטב של תמרה
הוראות הכנה
- במחבת שחוממה מראש, שמים 2 כפות שמן ומעט סוכר חום ומקפיצים פרוסות נקטרינה על להתקרמלות
- פורסים קרואסון חמאה
- מניחים עלה חסה רענן, פרוסות צ'דר ונקטרינה מקורמלת
- מעטרים במיקרו בזיל
- וסוגרים עם זילוף רוטב של תמרה