מצרכים
- סלסילת פטריות שמפיניון
- 5 תחתיות ארטישוק
- 3 זוקיני חתוך לרצועות דקות (עם קולפן)
- 3 שיני שום כתושות
- חבילת עלי תרד
- 3/4 כוס שמנת לבישול או קרם קוקוס
- תבלינים: מלח , פלפל, אגוז מוסקט
הוראות הכנה
- מתחילים עם תחתיות הארטישוק חותכים כל תחתית לרצועות (לא דקות מדיי) וצולים במחבת עם מעט חמאה/ שמן זית ומלח גס עד שהתחתיות מזהיבות ומניחים בצד.
- באותה מחבת עם תוספת קטנה של שמן זית מטגנים שום כתוש , רצועות זוקיני ותרד… מקפיצים כ5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט
- מוסיפים את הפטריות וארטישוק ומקפיצים 5 דקות נוספות , מתבלים במלח ופלפל
- מוסיפים את השמנת/ קרם קוקוס… מתבלים שוב במעט פלפל ואגוז מוסקט , מקפיצים 3 דקות נוספות ומתענגים על מנה מושלמת.