מחבת פטריות וירוקים - ‎⁨שנהב בנימין

time-cook
הכנה - 20 דק'
כולל 45 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
3 servings
כמות מנות

מצרכים

  • סלסילת פטריות שמפיניון
  • 5 תחתיות ארטישוק
  • 3 זוקיני חתוך לרצועות דקות (עם קולפן)
  • 3 שיני שום כתושות
  • חבילת עלי תרד
  • 3/4 כוס שמנת לבישול או קרם קוקוס
  • תבלינים: מלח , פלפל, אגוז מוסקט

הוראות הכנה

  1. מתחילים עם תחתיות הארטישוק חותכים כל תחתית לרצועות (לא דקות מדיי) וצולים במחבת עם מעט חמאה/ שמן זית ומלח גס עד שהתחתיות מזהיבות ומניחים בצד.
  2.  ⁠באותה מחבת עם תוספת קטנה של שמן זית מטגנים שום כתוש , רצועות זוקיני ותרד… מקפיצים כ5 דקות עד שהירקות מתרככים מעט
  3. מוסיפים את הפטריות וארטישוק ומקפיצים 5 דקות נוספות , מתבלים במלח ופלפל
  4.  ⁠מוסיפים את השמנת/ קרם קוקוס… מתבלים שוב במעט פלפל ואגוז מוסקט , מקפיצים 3 דקות נוספות ומתענגים על מנה מושלמת.

מתכונים דומים

  • קערת גנג האדט תאילנדי עם פטריות, רוטב כהה, צ'ילי ועשבי תיבול, מוגשת לצד אורז

    גנג האדט – תבשיל פטריות תאילנדי עם חריפות מעודנת וטעם עמוק

  • בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות, חתוך ומוגש על צלחת עם רוטב בצד

    בלינצ׳ס במילוי בשר ופטריות – מנה קלאסית שחוזרת ובגדול

  • סיגרים במילוי פטריות ובשר

    סיגרים במילוי פטריות ובשר

  • שניצל פטריות קראנצי פריך ומוזהב בצלחת – מתכון מושחת של מרינה פטריות

    שניצל פטריות קראנצי ומושחת במיוחד

  • מרק עדשים כתומות חם ומעוטר בעשבי תיבול – מתכון פשוט וטעים

    מרק עדשים כתומות עשיר וטעים

  • לכל המתכונים