מיקס פטריות ובצל מקורמל - limor_ozery_food@

מיקס פטריות ובצל מקורמל
time-cook
הכנה - 20 דק'
difficulty
רמת קושי - קל
4 servings
כמות מנות

מצרכים

  • 3-4 סוגי פטריות (שמפיניון, פורטבלו, מלך היער, שימג’י) – חתוך גס
  • 4 בצל סגול חתוך ל 1/6 (ראו בסרטון)
  • שמן זית
  • 1 כף סוכר חום
  • כ- 1/4 כוס מים חמים
  • 1 כף חומץ בלסמי מצומצם
  • עלי טימין
  • מלח, פלפל לבן, צ’ילי – לפי הטעם

הוראות הכנה

1. לצרוב את הבצלים במעט שמן זית 2 דקות ולהוסיף את סוכר החום – לא לערבב. רק לאחר שהסוכר נמס לערבב את הבצלים ומדי פעם להוסיף מעט מים חמים ולהמשיך בערבוב עד שהבצלים מתקרמלים (חשוב שהבצל לא יתרכך).
2. להוסיף את הפטריות, למעט את השימג’י ולערבב עם הבצל עד שהפטריות התרככו מ(ניתן להוסיף מעט שמן זית).להוסיף את השימג’י ולערבב 2-3 דקות ולהוסיף את יתר המרכיבים – בלסמי, מלח, פלפל, צילי וטימין. לערבב 2-3 דקות ולהגיש לשולחן חם חם.

מתכונים דומים

  • מתכון דלעת אפויה - erez_shaul@

  • פטריות בציפוי מגה-קראנץ’ - מתכון של ליאת חתוכה מנבחרת ‪@israeli_kitchen‬

  • פטריות ממולאות בנוסח ים תיכוני על קרם עגבניות צלויות - foody_israel@

  • חמאה ביתית ב- 3 טעמים - danielle_cheffa@

  • קציצות ירק כל-כך רכות, ריחניות וממכרות - erez_shaul@

  • לכל המתכונים

    אנחנו מכבדים את פרטיותך

    באתר שלנו נעשה שימוש בקובצי Cookies לצורך שיפור חוויית המשתמש, ניתוח תנועה, והתאמת תכנים ושירותים.
בלחיצה על “מאשר הכול” הינך מסכים/ה לשימוש בקובצי Cookies בהתאם למדיניות הפרטיות שלנו.

    מדיניות פרטיות