סיגרים במילוי בורגר טבעוני של הדסה

מצרכים
- חזה עוף פרוס דקיק
- 1 חב' בורגר פטריות "מרינה"
- 1 בצל מגורר
- חופן כוסברה קצוצה
- צרור פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות שמן
- כף ראס אל חנות
- מלח, פלפל
לרוטב:
- 2 בצל לבן פרוס
- 1 בצל סגול פרוס
- ⅓ כוס סילאן
- כוס מים רותחים
- מלח, פלפל
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה את חומרי המלית ,לשים לתערובת אחידה
- ממלאים את חזה העוף ומגלגלים.
- מטגנים את הבצלים בסיר סוטאז',
- מוסיפים סילאן, מלח ופלפל.
- מוסיפים את חזה העוף בצורה מסודרת
- יוצקים כוס מים רותחים מעל הכל .
- מכסים ומבשלים על אש בינונית כשעה עד לצמצום הרוטב.
בתיאבון ♡